Guest Guest Posted August 6, 2014 #189558 Share Posted August 6, 2014 Twój nick podczas gry: Yankes Godzina, data zdarzenia: 1:45 06.08.2014 Mapa:dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:766069017 /31.41.141.162 Uzasadnienie: wszedłem sobie na serwer dd2/inf żeby sobie pograć , po krótkim czasie dostałem bana(screeny już po raz 7) , wstawiam i wchodze na dd2/inf dm żeby spalić czas w trakcie gdy ssy zostaną sprawdzone itp, itd . zauważyłem na serwerze owego administratora który dał mi chwile wcześniej bana , zapytałem sie go czy jest w unban team i czy mógłby sprawdzić temat który napisałem . dostałem tylko bezczelną odpowiedź że nie jest , a następnie że gram na aktywnym i zostałem zbanowany . wchodze w temat a tu coś takiego http://multi-head.pl/topic/37192-ssy-yankes-x7/ . jak dla mnie żenujące zachowanie :clapping: , zawsze tak robie dostaje screeny na jednym serwerze gram na drugim , jakoś wcześniej to nikomu nie przeszkadzało , teraz nagle zbulwersowany administrator postanowił zrobić sobie frajde banując mnie w ten sposob. mam nadzieje że ta sprawa zostanie wyjaśniona Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted August 6, 2014 #189565 Share Posted August 6, 2014 Otóż dostając bana na 1 serwerze dostaje się na wszystkich. Zmieniając IP wszedłeś po prostu na aktywnym (do tego przyznałeś się) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 6, 2014 #189570 Share Posted August 6, 2014 po pierwsze , ip nie mam zmiennego . po drugie jeżeli bym dostał na wszystkich serwerach to chyba bym na dm nie wszedł ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jar|luki Posted August 6, 2014 #189571 Share Posted August 6, 2014 dostajesz ssy wiec chyba logiczne ze nalezy je wstawic ssy czyste aktywny skrócony to tygodnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
jar|luki Posted August 6, 2014 #189572 Share Posted August 6, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts