Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2014 #189535 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Nick: smerfzord Wiek:19 Data rejestracji na forum: 06/08/2014 Czas spędzony na forum:swiezak Doświadczenie w ocenianiu: 10/10 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:nigdy Dlaczego Ty?:http://www.anticheat.pl/forum/?showuser=8703 Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: mam zamiar 24/h Coś od siebie: [align=center]Cześc jestem Michał 'smerfzord' Szczepaniak. Pisze tutaj z prośbą o utworzeniu rangi AntiCheat , ze względu na to ze jestem sędzia na anticheat.pl , chce żeby ta ranga była tylko dla mnie w sensie ze tylko ja mam taką , widziałem ja tez na kilku serwerowniach typu Blacklisted lub AntyCheat i serwery były o wiele czystsze od haxów i grało sie przyjemniej ( sam byłem na 1 w tej grupie ). Dlaczego? juz tłumacze to nie jest to samo co UBTeam. Chcę oceniac demka jak i banowac cheaterów na serwerze i wrzucac od razu na AC jezeli jest to steam. Oferuje darmowe zgłoszenia na anticheat.pl cheaterów zbanowanych na cstopek.pl i jezeli mi sie uda zalatwie partnerstwo cstopek.pl z Anticheat.pl czyli darmowe zgłoszenia w nieskonczonej ilosci tzn że gdy zlapie sie cheatera na serwerze dd2 dd2 #2 FFA lub obojetnie jakim bierzemy hltv sid i wrzucamy lub piszemy do mnie i wyręcze kogos [/align] kontakt: http://steamcommunity.com/id/smerf1g/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Sierpnia 2014 #189536 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head.pl, bez ostrzeżeń w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesięczny staż). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Sierpnia 2014 #189537 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi