Jasiek Napisano 5 Sierpnia 2014 #189440 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry: Jasiek Godzina, data zdarzenia: 14:30 okolo 05.08.14 Mapa: De_dust2 STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Jasiek [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 35853322 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 178.159.139.119 ' [AMXBans] =============================================== Uzasadnienie: A wiec nie wiem co sie stało,grałem sobie spokojnie gram gram mam staty 10:0 bodajże i nagle skanuje na B i Automatycznie gdy skanuje zacina mi sie cały cs myslalem ze to przez neta bo mialem tak wiele razy, Dobra zresetowalem cs i kolega na steam mi pisze ze dostalem SS to wchodze na serwa upewnic sie czy mam bana i jak sie okazało MAM dobra pomyślałem szukam tych SS Dysk(E)>Pliki Programów(x86)>Steam>SteamApps>common>Half-Life>cstrike i tu szukam we wszystkich all folderach i nie mam żadnych SS ;/ O jedyne co bym prosil to lookniecie demka oraz UB Pod nazwa Halfflife00. ... mam tylko 2 pliki nw wgl co to jest Gram tu dosc długo oto moj GT : http://www.gametrack...2.43.106:27027/ Nigdy nie bylo ze mna problemów ... Byłem juz sprawdzany SS szukałem i nie znalazłem .. Prosze aby ktoś z Ogarnietych ludzi looknał moje demko i ocenił Przeciez chyba może zdarzyc sie jakis bład w amx tak ? Prosze H@ albo kogos ogarnietego o lookniecie tematu i od razu demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 5 Sierpnia 2014 #189445 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Tutaj masz poradnik jak znaleźć ss http://multi-head.pl/topic/23215-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor #189447 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Sprawdzalem juz wszystkie mozliwe sposoby ... Szukałem pod nazwami Halflife nie ma nic .. ;/ Odrazu jak dostalem bana napisalem odwolanie ze ich nie mam .. Wiec prosze aby ktos zobaczyl to demko bo jest to bardzo fajny serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 5 Sierpnia 2014 #189490 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 po to sa robione ssy zeby je wstawic poszuakj dobrze masz na to 24 godziny jezeli nadal bedziesz twierdzil ze ich nie ma masz jednorazowa opcje na zrobienie 100 reklam i za to otrzymasz UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor #189498 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Jak juz wczesniej pisalem przepatrzylem wszystkie foldery i BRAK ich a nie da sie cos mniej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Sierpnia 2014 #189513 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Nie da się mniej. Po 24h od momentu zbanowania temat zostanie zamknięty, a reklamy będą jedyną szansą na otrzymanie UB. Proszę o uniknięcie zbędnego spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor #189727 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Chcialem pisac PW kto H@ jak i J@ ale nie dziala mam pytanie i prośbę czy nie dałoby rady abym kupił vipa na miesiac i do tego zrobil np 30 reklam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 6 Sierpnia 2014 #189743 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 masz wyzej wypowiedz ntego ze nie da sie mniej wiec nie kombinuj bo to nic nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 6 Sierpnia 2014 #189780 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Czas już minął. Wszystko zostało już wyjaśnione na temat Twojego bana jak i możliwości odbanowania. Dalsze komentarze są już raczej zbędne. //zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 6 Sierpnia 2014 #189781 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi