Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2014 #189208 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Data i godzina zdarzenia: przed chwilą Nick admina/gracza, który zawinił: Dowody :http://speedy.sh/STmBU/2014-08-02-00001.jpg Świadkowie:Kilku graczy na servie Uzasadnienie: Witam chciałem zgłosić otóż admina który jak wbiłem na serva poszedłem za skrzynkę bo musiałem czułość myszy zwiększyć to napisał cele. Szedłem więc już po hosty i po drodze mnie zabił. Dajcie mi jakoś HLTV ściągnąć to demko pokażę, bo jakoś nie am stronki z HLTV dostępnej. Proszę o ogarnięcie admina. Bo to już 2 admin który zabija mnie bez powodu, gdyż szedłem po hosty. Jak macie dostęp do HLTV proszę zobaczyć że siedziałem za skrzynką na mapce Cs_assalut czy jakoś tak, i pisał cele, szedłem już po hosty. P.S. Dacie mi dostęp do HLTV i wstawie demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 5 Sierpnia 2014 #189213 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 jest hltv na glownej stronie obok danego serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2014 #189216 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Jak wchodze to nie ma tam żadnego demka do pobrania nw trzeba się zarejestrować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 5 Sierpnia 2014 #189219 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 mozliwe ze hltv sie zbugowalo i nie nagrywalo a o ktory serwer chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2014 #189221 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Cod mod 200 lv 2# niech się może admin wypowie Music bo on winny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2014 #189302 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Admin ma na wypowiedz 24h jar|luki Kilka osob nie moze sciagnac hltv ja rownierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 5 Sierpnia 2014 #189330 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Za pozwoleniem, że się wtrącę w wątek, ale na tym serwerze nie ma HLTV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Sierpnia 2014 #189352 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 HLTV nie zdobędziesz, więc nic już z tej sprawy nie wyciśniemy. Bez dowodów konsekwencje nie zostaną wyciągnięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Sierpnia 2014 #189353 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi