Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2014 #189173 Napisano 5 Sierpnia 2014 Mój post to również skarga gracza 'agent 007'. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ mh.mybans.eu [AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:13758117' [AMXBans] Twoje IP: '95.160.107.145' [AMXBans] =============================================== Welcome to Multi-Head.pl [ONLY DD2/INF] [DM] @ disCONNECT.pl To przechodzi ludzkie pojęcie komu tutaj przyznawany jest admin. Ja nie mogę nawet pograć sobie spokojnie godzinę bo ciągle dostaję bany. Do tego wczoraj jak również dzisiaj jakiś dzieciak z nickiem agent 007 co chwila podjudza, żeby mnie zbanować. Po czym za każdym razem jak dostaje bana pisze dumnie "mówiłem". Do cholery, może ktoś wyciągnie jakieś konsekwencje i zbanuje tego gościa... Screeny - http://www.speedyshare.com/xyjv8/bydlak.rar
bydlak Napisano 5 Sierpnia 2014 #189175 Napisano 5 Sierpnia 2014 Zanim dostanie ub za ss-y proszę o dodanie dla gracza bana za obrazę Link: http://speedy.sh/rnYfx/Obraza.bmp
Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2014 #189177 Napisano 5 Sierpnia 2014 Jesteś zerowy to obraza, nie wiedziałem jeżeli ktoś powinien otrzymać jakąś karę to ty za to, że nie potrafisz odróżnić wh od normalnej gry...
Pos Napisano 5 Sierpnia 2014 #189179 Napisano 5 Sierpnia 2014 UB. Co do obrażania, to jak ktoś napiszę "jesteś niedobry" to też ban? Może nie przesadzajmy z tym aż tak.
Pos Napisano 5 Sierpnia 2014 #189180 Napisano 5 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
Popularne Dni
5 Sie
5
Najaktywniejsi w tym temacie
Pos 2 posts
bydlak 1 post
Popularne Dni
5 Sie 2014