Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2014 #189173 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Mój post to również skarga gracza 'agent 007'. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ mh.mybans.eu [AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:13758117' [AMXBans] Twoje IP: '95.160.107.145' [AMXBans] =============================================== Welcome to Multi-Head.pl [ONLY DD2/INF] [DM] @ disCONNECT.pl To przechodzi ludzkie pojęcie komu tutaj przyznawany jest admin. Ja nie mogę nawet pograć sobie spokojnie godzinę bo ciągle dostaję bany. Do tego wczoraj jak również dzisiaj jakiś dzieciak z nickiem agent 007 co chwila podjudza, żeby mnie zbanować. Po czym za każdym razem jak dostaje bana pisze dumnie "mówiłem". Do cholery, może ktoś wyciągnie jakieś konsekwencje i zbanuje tego gościa... Screeny - http://www.speedyshare.com/xyjv8/bydlak.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 5 Sierpnia 2014 #189175 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Zanim dostanie ub za ss-y proszę o dodanie dla gracza bana za obrazę Link: http://speedy.sh/rnYfx/Obraza.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2014 #189177 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Jesteś zerowy to obraza, nie wiedziałem jeżeli ktoś powinien otrzymać jakąś karę to ty za to, że nie potrafisz odróżnić wh od normalnej gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 5 Sierpnia 2014 #189179 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 UB. Co do obrażania, to jak ktoś napiszę "jesteś niedobry" to też ban? Może nie przesadzajmy z tym aż tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 5 Sierpnia 2014 #189180 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi