Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #188743 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Cześć. Mam taki problem. Przez przypadek zmieniłem sobie na koncie styl na IP.Board i jak wbijam na konto to mam biały ekran da się coś z tym zrobić ? Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 4 Sierpnia 2014 #188744 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 napisz do czerwonych na Steam, zeby Ci zmienili na poprzedni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 4 Sierpnia 2014 #188762 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Wyjaśnione. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 4 Sierpnia 2014 #188763 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi