Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2014 #188541 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Nick : piff.paff Data ( Od kiedy do kiedy ) : 04.08 - xx.09 Powód : Siemanko, słuchajcie jest taka sprawa - wyjeżdżam na delegację. Długa bo długa, ale tak mnie udupili w robocie że wyjeżdżam na 2 tyg, po czym po weekendzie znów wyjeżdżam w kolejny region Polski stad też nie wiem ile bedzie trwała moja absencja. Mam nadzieje że bede sie od czasu do czasu pojawiał na serwerze jednak systematyczność pozostawi wiele do życzenia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Sierpnia 2014 #188542 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Usprawiedliwiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Sierpnia 2014 #188543 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi