Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Problem ze Steamem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Steam.exe ( main exception ) To run Steam, you must first connect to the Internet, wyskakuje to przy aktualizacji steama. Przeczytałem żeby wyczyścić rejestr, uczyniłem to i nadal nic. Nigdy wcześniej nie wyskakiwał mi taki błąd. Miałem dotychczas steama zainstalowanego na dysku D, lecz wczoraj przy próbie odpalenia demka w programie Complexity Demo Player wyskoczył błąd i przeczytałem, że trzeba mieć steam na innym dysku. Drugi problem to właśnie czemu mając st zainstalowanego na dysku D nie mogę odpalać demek w owym programie? Proszę o pomoc.

@EDIT Tak.

Teraz spróbowałem z powrotem na D i niestety ten sam błąd.

Zrobiłem to już i nadal nic. A co do tego, że demka muszą się tam znajdować to nie do końca, bo zawsze ściągałem demo na pulpit, otwierałem za pomocą cdl i normalnie latało.

Win 7, zgadza się, avast.

Wina pakietów również nie, dzwoniłem do nich i powiedzieli, że wszystko ok, sam sprawdziłem i faktycznie, z internetem wszystko w porządku.

Choco chodzi Ci o procesy, tak? Bo w menadżerze zadań nie ma zakładki szczegóły ;)

I do tego to.. nie wiem od czego to się dzieje, mam zaktualizowane sterowniki do karty, komputer ma kilka miesięcy, więc raczej nie powinien się popsuć.. jakieś propozycje?

http://speedy.sh/nPRHy/ss.rar

I nawet przy pobraniu tej paczki nie mogę otworzyć zdjęcia, bo pisze, że plik jest niekompletny. Chyba to wina internetu, ale nie wiem co jest nie tak. Mam wifi z orange, wiadomo jak neostrada działa, może to ich wina..

Dobra do zamknięcia, sam sobie poradziłem, jesteście tak pomocni, że aż wcale. Nie dziękuje.

Napisano

1. Dodaj wyjatek dla steam w zaporze (firewall).

2.Demka musza znajdowac sie w folderze csa.

Napisano

przeinstaluj, jak nie zadziala to (pewnie masz avasta, jak nie to napisz) dodaj wyjatek w antywirusie dla calego steamapps, bedzie dzialac jak natura chciala

Napisano
przeinstaluj, jak nie zadziala to (pewnie masz avasta, jak nie to napisz) dodaj wyjatek w antywirusie dla calego steamapps, bedzie dzialac jak natura chciala

Antyvirus nie ma tu nic do rzeczy ani windows jakiego posiada ;p ave spam i nabijanie postow. Przeczytajcie uwaznie co chlopakowi wyskakuje etc. zamiast wrzuc swoje 3 grosze.

Napisano

Masz Win7 więc zrób tak.

Zrestartuj komputer, odczekaj chwilę aż wszystkie pierdoły się włącza.

- Uruchom menadżera zadań

- Wejdź w zakładkę szczegóły

- Teraz włącz program i on powinien wyskoczyć ci na liście

- Jak go odnajdziesz na liście kliknij na niego prawym myszy i wybież "Analiza łańcucha oczekiwania"

- i w okienku powinno ci wyskoczyć co blokuje rozruch danej aplikacji.

No może nie blokuje, ale wyskoczą ci programy które ingerują lub są powiązane z rozruchem danej aplikacji.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...