Guest Guest Posted August 3, 2014 #188231 Share Posted August 3, 2014 Twój nick podczas gry: jakis chuj sie podszyl mialem nick (1) the end Godzina, data zdarzenia: okolo 10 3 sierpnia Mapa: lidl STEAM_ID / IP 89.77.253.109 Uzasadnienie: jakis burak zrobil mi wjazd na konto i nie moge pograc pisalem skarge na goscia i evo zalecil mi napisanie do h@ o zmiane hasła na konto i tak też zrobiłem. prosze o ub w trybie natychmiastowym nick the end jest moj i bede grał z jedynką albo bez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted August 3, 2014 #188233 Share Posted August 3, 2014 Masz już ub najprawdopodobniej błąd admina. Wyjaśnij to sobie z nim Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted August 3, 2014 #188234 Share Posted August 3, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts