Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2014 #188217 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Data i godzina zdarzenia: 3 sierpnia Nick admina/gracza, który zawinił: the end ( podszywka) Dowody: http://imgur.com/ds9YlSa Świadkowie: na ss są gracze. Uzasadnienie: Wchodze rano sobie pograć na nicku the end i patrze mam 1 lvl na wszystkich klasach potem patrze pod tab i mam nick (1) the end, zobaczylem ze na servie jest podszywka, jeśli jest możliwość zobaczcie ip ktore weszlo dzisiaj na moje konto, dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 3 Sierpnia 2014 #188218 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Aby nikt nie w chodził Ci na nick napisz do H@/S@ o założenie hasłą na nick, bez IP bana nie damy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 3 Sierpnia 2014 #188219 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi