Guest Guest Posted August 3, 2014 #188217 Share Posted August 3, 2014 Data i godzina zdarzenia: 3 sierpnia Nick admina/gracza, który zawinił: the end ( podszywka) Dowody: http://imgur.com/ds9YlSa Świadkowie: na ss są gracze. Uzasadnienie: Wchodze rano sobie pograć na nicku the end i patrze mam 1 lvl na wszystkich klasach potem patrze pod tab i mam nick (1) the end, zobaczylem ze na servie jest podszywka, jeśli jest możliwość zobaczcie ip ktore weszlo dzisiaj na moje konto, dziękuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted August 3, 2014 #188218 Share Posted August 3, 2014 Aby nikt nie w chodził Ci na nick napisz do H@/S@ o założenie hasłą na nick, bez IP bana nie damy Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted August 3, 2014 #188219 Share Posted August 3, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts