Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2014 #188144 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 [align=center]cFany jest osobą miła oraz pomocną. Jest jednym z najlepszych administratorów na serwerze DD2/INF i radzi sobie w tym bardzo dobrze. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witaj cFany, zgodziłeś się na przeprowadzenie wywiadu. Na sam początek powiedz nam coś o sobie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Coś o sobie? Więc nazywam się Grzegorz mam 18 lat i mieszkam w Łodzi. Interesuję się sportem oraz informatyką, w przyszłości mam nadzieję zostać piłkarzem.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Też gram w piłkę i to dobrze. Grasz w jakimś klubie ? Wolisz Real Madryt czy Barcelonę? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Obecnie gram w klubie SMS Łódź, dobre pytanie! Jestem fanem Realu Madryt od małego. [/align] [align=center] [/align] [align=center]iHala Madrid. Powiedz nam coś o swojej przyszłości. Kim chciałbyś zostać jak Ci nie wyjdzie z karierą sportową? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Trudne pytanie, od małego grałem w piłkę i zawsze wiązałem się ze sportem, lecz chodzę do szkoły mundurowej więc jak nie wyjdzie mi z piłką to może jednak znajdzie się dla mnie miejsce w jakiejś służbie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Życzę powodzenia. Powiesz nam coś o swoim dzieciństwie? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dzieciństwo to temat, który lubię wspominać pamiętam bardzo dobrze jak dostałem piłkę w wieku 6 lat od Taty to była moja pierwsza piłka, którą można było kopać przez długi czas. Poszedłem z kolegami na tzn. "asfalt" takie nasze ulubione osiedlowe boisko z czasów dzieciństwa, tak więc poszliśmy grać aż nagle kolega zobaczył, że umiem w to grać i bardzo dobrze sobie radzę. Zaproponował mi pójście na trening i skorzystałem. Była to dla mnie cudowna przygoda oraz nowa fascynacja. [/align] [align=center] [/align] [align=center]No to fajnie, że miałeś takie dzieciństwo. Niestety ja miałem inne. A jak radzisz sobie w szkole ? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Szkoła to niestety temat drugorzędny, ponieważ w tym roku mi nie wyszło i muszę iść 27 sierpnia na poprawkę. Nie polecam, ponieważ uczucie jest głupie i stracony miesiąc wakacji. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Współczuję Ci bardzo i myślę, że dasz radę. Będę trzymał kciuki. Jak możesz przytocz nam jedną lub nawet dwie śmieszne historie ze swojego życia. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie ma problemu, pierwsza to taka. Pojechałem z rodziną na wakacje nad morze, świetnie się bawiłem,wyszalałem i jak to każde dziecko wybiłem sobie palec. Rodzice przed wyjazdem wysłali mnie do sklepu po napój na drogę, oczywiście nie odmówiłem, wchodząc do sklepu poprosiłem panią sprzedawczynię o trzy cytryny będąc małym człowiekiem, nie wiedziałem, że muszę powiedzieć, że proszę napój a nie trzy cytryny. Kobieta położyła na ladę trzy cytryny i niestety byłem wspominany jak ten od "Trzech Cytryn"[/align] [align=center]Druga historyjka to taka, że chodziłem do czwartej klasy podstawowej i w powrocie do domu, gdy już po mnie przyjechano żaliłem się rodzicom jaki jest ten nowy kolega z klasy, że klnie, rozrabia itd, aż nagle nasze auto zostało zaparkowane pod drzewem, na którym jest zawsze pełno gołębi. Nie mam pojęcia dlaczego, ale wymsknęło mi się słowo "Kur*a znowu te srające drzewo" no i w domu oczywiście pogawędka jak ja to się zachowuje, a mówię na kolegę.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Hehe, dobre. Opowiedz jak znalazłeś się na naszej sieci ? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Szczerze mówiąc to był przypadek, szukałem jakiś serwerów only dd2, aż znalazłem Multi-Head. Ciekawy był więc postanowiłem wejść na stronę i się zarejestrować. Zobaczyłem, że jest tutaj wszystko bardzo dobrze rozwinięte i jest na tej sieci mnóstwo pozytywów oraz dobrzy gracze, następnie zacząłem grać na DD2/INF. Po czasie złożyłem podanie i zostało ono zaakceptowane, a teraz pełnię funkcję administrator na tym serwerze. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Cieszę się, że Ciebie poznałem i mogę z Tobą grać. Jak jesteś już na tej sieci to powiedz czy poznałeś tutaj osoby, którym można zaufać i nazwiesz ich kolegami ? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Oczywiście są tutaj gracze, dzięki którym gra jest jeszcze ciekawsza. Mianowicie właśnie Ty KoMuNo, trawa pale stresy, Pan Arnold no i dużo jeszcze by tu wymieniać. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dzięki. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz? Podaj swój ulubiony kawałek. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Bardzo lubię Polski rap, nie wiem dlaczego, ale bardzo mi wpada w ucho stary album Gandziora.[/align] [align=center] http://www.youtube.com/watch?v=sI9sr88C2Bs[/align] [align=center] [/align] [align=center] http://www.youtube.com/watch?v=GCfl1ggOCcM[/align] Powiedz co byś zmienił na forum lub na serwerze ? Forum moim zdanie funkcjonuje właściwie, natomiast na serwerze często próbowałbym łapać takich adminów, którzy swojej funkcji nie pełnią dobrze tzn. kiedyś gdy grał mój brat to widziałem niepotrzebny spam na y@ i to przeszkadza trochę jak się gra. Moim zdaniem tyle jest co do zmiany. Myślę, że H@ czytający ten wywiad zwróci uwagę na to i będzie sprawdzał czasem takie sprawy. Już przechodzimy do końca wywiadu, chciałbyś kogoś pozdrowić ? Oczywiście, chciałbym pozdrowić Ciebie szanowny redaktorze KoMuNo oraz całą ekipę Multi-Head, która wykonuje bardzo dobrą robotę. Dzięki. Na koniec podeślij jakiegoś suchara? " Jak nazywa się bąk Króla"-Gaz Szlachetny" Hehe. Dobra dzięki za poświęcenie Twojego cennego czasu, życzę miłego wieczorku no i do zobaczenia. Również dziękuję. nQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2014 #188150 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Znów krótko . Obyś z czasem bardziej się rozpisywał. + @EDIT. Wiadomo, że to są Twoje początki i dopiero nabierasz doświadczenia. Z czasem na pewno będzie lepiej, po prostu musisz duuużo wywiadów robić i je urozmaicać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2014 #188152 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Nie no wiesz. Dzisiaj mam zalatany dzień trochę, ale będę robił coraz dłuższe. Dzisiaj dużo pracy. W cs'a dzisiaj grałem około 30 minut, ale będzie dużo lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2014 #188175 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 wywiad fajny, coraz lepiej ci idzie, oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #188828 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Wywiad bardzo krótki, przeczytałem go w 5 minut i szczerze niczego ciekawego się nie dowiedziałem. Ćwicz dalej, łap + za zachętę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 4 Sierpnia 2014 #189066 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Jak dla mnie Komuna dobrze spisuje się jako redaktor, oby tak dalej . Wywiad nie za krótki, nie za długi, congratulations . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 4 Sierpnia 2014 #189073 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 To są jego początki, nie ma co narzekać chociaż mógłbyś trochę bardziej się rozpisywać ... Wywiad bardzo fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi