Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187507 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Siemka . Już z tydzień gram na serwerach tej sieci i miałbym jedną propozycję. Moja propozycja to jest Zrobienie Zombie Mod CSO Co napewno przyciągnieee wielu graczy. Bo iż na Jednej takie sieci (Nie podam ;D) Jest ten Zombie CSO i codziennie jest praktycznie pełny. Jak ktoś rozważy to mogę podac GG do kolesia co tą paczkę sprzedaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187576 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 I wciąż nikt nic nie napisał ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 1 Sierpnia 2014 #187586 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 CSO czy CS:GO ? Jeśli chodzi o cs:go to jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Del Napisano 1 Sierpnia 2014 #187590 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 zombie mod już jest. Co do CSO - nie znam ani jednego polaka który na nim gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187594 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Moge podac serwer żebyście mogli obczaic. Jest tam exp inne bronie (lepsze) itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2014 #187841 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Potwierdzam. Świetna zabawa na zombie CSO. Zupełnie inne bronie i gunxp. Sam znam gościa,który się zajmuje tylko tym modem. Del widziałem nie raz polaków grających na tego typu serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #188847 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Jeśli masz kasę na serwer i reklamy, to jestem na tak. Nie ma nic za darmo, a serwerów mamy sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 21 Sierpnia 2014 #197900 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Brak zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 21 Sierpnia 2014 #197901 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi