Grubaseek Napisano 1 Sierpnia 2014 #187265 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry:Grubaseek Godzina, data zdarzenia: 10:00 1 sierpnia Mapa:dd2 STEAM_ID / IP: 'STEAM_0:1:48325923 Uzasadnienie: drugi raz dostalem bana za miny bo ktoś tam się popłakał bo rzekomo miny w bramie zostawiac co jest nieprawda... moje miny były przy wyjsciu z respa i przed brama a skoro ktoś nie potrafi przegrywać i płacze byle drugi bana dostał to pozdrowienia... Dowody na te miny dajcie bo to masakra... tez moge wejsc i zacząc wymieniać ludzi majacych klase ktora ma miny i napewno ktorys bana dostanie.. dajcie spoko0j... [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'miny w przejściu ' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:48325923' [AMXBans] Twoje IP: '37.248.41.234' [AMXBans] =============================================== Edit. Nie wiem wkleiłem wycinek konsoli ban szybciej minie niz ub zobacze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187268 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Który admin zbanował Cię? Czekamy na jego wypowiedź... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 1 Sierpnia 2014 #187298 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Banował admin Pikers. Mimo, że ban już wygasł i tak chce zobaczyć dowód na to że Grubaseek źle postawił miny oraz czy ban był słuszny. Dlatego admin ma 24h na przedstawienie dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187332 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Graczu o nicku Grubasek dostałeś dziś 2 bany za w stawianie min w przejściu 1 był na 30 minut po upłynięciu tego czasu przyszedłeś znów wszedłeś, było bez zmian cały czas dawałeś miny w przejściu już dawałem ci 2 bana gdy admin smoq;* powiedział ze za wyzywanie na czacie mam ci dać na 1 godzine wyzwiska typu : beznadziejny admin , ciota Pozdrawiam Pikers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 1 Sierpnia 2014 #187337 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 @Pikers dobrze, być może zaistniała taka sytuacja, lecz bany trzeba dokumentować, masz takowy dowód złamania regulaminu przez Grubasska ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187350 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 chyba Nie trzeba mieć dokumenacji na stawianie min Podtwierdzić może admin Smoq;* który był wtedy ze mną na servie Pozdrawiam Pikers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187354 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 EvO mina grubaska była położona na innej i jej się nie dało nawet przeskoczyć, więc dostał on bana. Gdy puźniej pszyszedł po upływie 30 minut napisał na czacie ciota .. Wiec za obraze admina może byc ban nawet 1 dzien .. Teraz pewnie będziesz pisał, że nie było to do admina, ale ja moge to brać to że pisałeś do admina .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 1 Sierpnia 2014 #187355 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 W związku z tym, że admin Pikers jest świeży w naszym team, skończy się na upomnieniu. Zamykam i przepraszam za kłopot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 1 Sierpnia 2014 #187356 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi