Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187237 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Nick cheat`era: Lipek Godzina, data zdarzenia: Dzisiaj 9:00 Mapa: inferno Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): http://www8.zippyshare.com/v/98167506/file.html STEAM_ID/IP cheat`era: STEAM_0:1:79343010 Uzasadnienie: Wszedłem rano, aby pograć na serwerze, a tu patrze ziomek skanuje banie nawet gdy się chodziło na SHIFT, admina żadnego, więc nagrałem demko. Już przy pierwszej akcji widać, że widzi w którą stronę TT ucieka i wybiega z dgl Kolejna akcja resp TT, kucnął i czekał na niego 100% widział go przez ścianę. Wie kiedy i gdzie rzucić granaty Przed końcem demka jest jeszcze kiedy kucał i kampił na TT celując celownikiem na niego przez ścianę. Niech ktoś demko sprawdzi i zbanuje tego gracza, na dodatek na Steam... gnoić takich. Jeżeli będzie za mało dowodów to osoba zajmująca się niech sprawdzi HLTV jak ten gracz grał zanim wszedłem na spect i nagrałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 1 Sierpnia 2014 #187257 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Ban dodany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 1 Sierpnia 2014 #187258 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi