Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Może ja?

JNSRR

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Dawid

Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: jn_s_rr (steam)

Staż na forum: pół roku.

Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: recenzent.

Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: modek ts3, admin itp. grafik, recenzent

Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 7,5

Ilość wolnego czasu, na pełnienie funkcji Redaktorskiej: 3-4h

List motywacyjny: Witam, jestem Dawid. Próbuję dostać się na to stanowisko, ponieważ chcę spróbować czegoś nowego. Nigdy nie byłem redaktorem, więc pora zacząć. Jestem osobą spokojną i wyrafinowaną, nie łatwo mnie zdenerwować.

Przykładowy wywiad[najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie]:

[align=center]Ja

[/align]

[align=center]Dzejki ()

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Witam Cię drogi dzejki. Dziękuje Tobie za to, iż jesteś chętny do wzięcia udziału, w moim wywiadzie. Wiec zaczynajmy!

[/align]

[align=center]

Cześć, nie ma sprawy :)

[/align]

[align=center]

Opowiedz coś o sobie, jak trafiłeś na sieć multi-head, ile już z nią jesteś, oraz jakie stanowiska piastujesz, jakąś śmieszna historię ze swojego życia,

[/align]

[align=center]

Mam na imię Jakub, jednak wszyscy wołają do mnie Młody, Krzysiu lub właśnie dzejki. Mieszkam w Gliwicach, oraz gram amatorsko w klubie sportowym. :) Na sieć Multi-Head trafiłem, już dosyć dawno. Grywałem pod różnymi nickami. Moim ostatnim był Tubylec, jednak postanowiłem zacząć swoją działalność na forum pod nickiem dzejki. Jeśli chodzi o śmieszną historię to opowiem coś w miarę świeżego, nieźle rozrabiam. Więc pewnego dnia w szkole, pod koniec roku przy wystawianiu ocen nauczycielka polonistka wezwała mnie do odpowiedzi. Niestety nie byłem przygotowany, a ona wyszła z klasy, która była na parterze. Szybko wyskoczyłem przez okno i na autobus. Niestety nie okazał się to dobry pomysł ponieważ następnego dnia obniżono mi zachowanie, ale do odpowiedzi nie poszedłem!

[/align]

[align=center]

Dobrze, że tylko takie konsekwencje. Jakubie, mam nadzieje że nie przeszkadza Tobie jak mówię "Jakubie"? Dziękuje Ci, iż przybliżyłeś moim czytelnikom, swoją osobę. Mógł być opowiedzieć o swoich obowiązkach, z czym one się łączą, czy jest na nich łatwo czy czasem nie?

[/align]

[align=center]

Nie przeszkadza :) a chodzi o moje obowiązki związane z Multi-Head czy prywatne? Bo prywatnych nie mam żadnych :) hehe

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]No oczywiście że na multi-headzie, lecz dziękuje Ci, że powiedziałeś też część prywatną.

[/align]

[align=center]

Na Multi-Head staram się przede wszystkim pomóc Malu w "ogarnięciu" serwera Cod 40k. Na forum pełnie funkcję recenzenta. Po prostu lubię opisywać nowości. :)

[/align]

[align=center]

Widzę, że bardzo dużo siły wkładasz w rozkręcenie swojego działu "recenzje". Jestem ciekawy ile Ty wytrzymujesz na adminowaniu "cod 40k", ja osobiście denerwowałem się po 30 minutach, no ale to w końcu cod.

[/align]

[align=center]

Postaram się jak najwięcej, a przynajmniej dopóki nie przybędzie adminów.

[/align]

[align=center]

Za moich czasów na 40k, byłem ja i malu. No dobrze, następnym pytaniem jest czy miałeś myśli o odejściu z multihead'a, rzuceniu tego wszystkiego i pójście gdzieś indziej.

[/align]

[align=center]

Odkąd zacząłem grać na Multi-Head nigdy. :) Zawsze mi się tu podobało.

[/align]

[align=center]

Bardzo miło się to czytało, czyli jesteś "wierny" multihedowi. Bardzo lubię takie osoby. Kolejnym pytaniem jest, czy masz upolowane jakieś specjalne stanowiska które chciałbyś pełnić.

[/align]

[align=center]

Nie. Prawdopodobnie pozostanę na tych, które mam teraz. Jeszcze by mi woda sodowa uderzyła do głowy i co wtedy? :D

[/align]

[align=center]

No wtedy kolorek naziego, chłopak też chciał dużo kolorków na forum. Jakiego typ muzyki uwielbiasz, bądź lubisz, albo chociaż słuchasz?

[/align]

[align=center]

Uwielbiam polski hip-hop. Słucham również rock & rollu. Do moich ulubionych raperów należą: Kali, Bezczel i OSTR.

[/align]

[align=center]

To tak jak ja, nie licząc rock&rollu. Możesz zapodać jakąś swoją ulubioną piosenkę, która Cię najbardziej zaciekawiła.

[/align]

[align=center]

No to może podam, tą której teraz słucham:

[/align]

[align=center]

[/align]

[align=center]

Bardzo fajna nutka, więc na zakończenie zadam Ci zagadkę zobaczymy czy ją odgadniesz. Treść zagadki brzmi: Jak się nazywają spodnie spełniające życzenia?

[/align]

[align=center]

Niestety nie wiem.

[/align]

[align=center]

Odpowiedzią jest słowo: dzinsy (dzin sy). Chciałbyś kogoś pozdrowić?

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]To chyba tyle i pozdrawiam wszystkich z Multi-Head.

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Dziękuje Ci za wywiad.

Mam nadzieje że klub niedługo już nie będzie amatorski. zegnam :)

[/align]

[align=center]

nie ma za co. Narka

[/align]

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

gq09.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko Redaktora. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...