JNSRR Napisano 31 Lipca 2014 #187014 Napisano 31 Lipca 2014 Imię: Dawid Wiek: Prawie 16 Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: jn_s_rr (steam) Staż na forum: pół roku. Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: recenzent. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: modek ts3, admin itp. grafik, recenzent Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 7,5 Ilość wolnego czasu, na pełnienie funkcji Redaktorskiej: 3-4h List motywacyjny: Witam, jestem Dawid. Próbuję dostać się na to stanowisko, ponieważ chcę spróbować czegoś nowego. Nigdy nie byłem redaktorem, więc pora zacząć. Jestem osobą spokojną i wyrafinowaną, nie łatwo mnie zdenerwować. Przykładowy wywiad[najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie]: [align=center]Ja [/align] [align=center]Dzejki () [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witam Cię drogi dzejki. Dziękuje Tobie za to, iż jesteś chętny do wzięcia udziału, w moim wywiadzie. Wiec zaczynajmy! [/align] [align=center] Cześć, nie ma sprawy [/align] [align=center] Opowiedz coś o sobie, jak trafiłeś na sieć multi-head, ile już z nią jesteś, oraz jakie stanowiska piastujesz, jakąś śmieszna historię ze swojego życia, [/align] [align=center] Mam na imię Jakub, jednak wszyscy wołają do mnie Młody, Krzysiu lub właśnie dzejki. Mieszkam w Gliwicach, oraz gram amatorsko w klubie sportowym. Na sieć Multi-Head trafiłem, już dosyć dawno. Grywałem pod różnymi nickami. Moim ostatnim był Tubylec, jednak postanowiłem zacząć swoją działalność na forum pod nickiem dzejki. Jeśli chodzi o śmieszną historię to opowiem coś w miarę świeżego, nieźle rozrabiam. Więc pewnego dnia w szkole, pod koniec roku przy wystawianiu ocen nauczycielka polonistka wezwała mnie do odpowiedzi. Niestety nie byłem przygotowany, a ona wyszła z klasy, która była na parterze. Szybko wyskoczyłem przez okno i na autobus. Niestety nie okazał się to dobry pomysł ponieważ następnego dnia obniżono mi zachowanie, ale do odpowiedzi nie poszedłem! [/align] [align=center] Dobrze, że tylko takie konsekwencje. Jakubie, mam nadzieje że nie przeszkadza Tobie jak mówię "Jakubie"? Dziękuje Ci, iż przybliżyłeś moim czytelnikom, swoją osobę. Mógł być opowiedzieć o swoich obowiązkach, z czym one się łączą, czy jest na nich łatwo czy czasem nie? [/align] [align=center] Nie przeszkadza a chodzi o moje obowiązki związane z Multi-Head czy prywatne? Bo prywatnych nie mam żadnych hehe [/align] [align=center] [/align] [align=center]No oczywiście że na multi-headzie, lecz dziękuje Ci, że powiedziałeś też część prywatną. [/align] [align=center] Na Multi-Head staram się przede wszystkim pomóc Malu w "ogarnięciu" serwera Cod 40k. Na forum pełnie funkcję recenzenta. Po prostu lubię opisywać nowości. [/align] [align=center] Widzę, że bardzo dużo siły wkładasz w rozkręcenie swojego działu "recenzje". Jestem ciekawy ile Ty wytrzymujesz na adminowaniu "cod 40k", ja osobiście denerwowałem się po 30 minutach, no ale to w końcu cod. [/align] [align=center] Postaram się jak najwięcej, a przynajmniej dopóki nie przybędzie adminów. [/align] [align=center] Za moich czasów na 40k, byłem ja i malu. No dobrze, następnym pytaniem jest czy miałeś myśli o odejściu z multihead'a, rzuceniu tego wszystkiego i pójście gdzieś indziej. [/align] [align=center] Odkąd zacząłem grać na Multi-Head nigdy. Zawsze mi się tu podobało. [/align] [align=center] Bardzo miło się to czytało, czyli jesteś "wierny" multihedowi. Bardzo lubię takie osoby. Kolejnym pytaniem jest, czy masz upolowane jakieś specjalne stanowiska które chciałbyś pełnić. [/align] [align=center] Nie. Prawdopodobnie pozostanę na tych, które mam teraz. Jeszcze by mi woda sodowa uderzyła do głowy i co wtedy? [/align] [align=center] No wtedy kolorek naziego, chłopak też chciał dużo kolorków na forum. Jakiego typ muzyki uwielbiasz, bądź lubisz, albo chociaż słuchasz? [/align] [align=center] Uwielbiam polski hip-hop. Słucham również rock & rollu. Do moich ulubionych raperów należą: Kali, Bezczel i OSTR. [/align] [align=center] To tak jak ja, nie licząc rock&rollu. Możesz zapodać jakąś swoją ulubioną piosenkę, która Cię najbardziej zaciekawiła. [/align] [align=center] No to może podam, tą której teraz słucham: [/align] [align=center] [/align] [align=center] Bardzo fajna nutka, więc na zakończenie zadam Ci zagadkę zobaczymy czy ją odgadniesz. Treść zagadki brzmi: Jak się nazywają spodnie spełniające życzenia? [/align] [align=center] Niestety nie wiem. [/align] [align=center] Odpowiedzią jest słowo: dzinsy (dzin sy). Chciałbyś kogoś pozdrowić? [/align] [align=center] [/align] [align=center]To chyba tyle i pozdrawiam wszystkich z Multi-Head. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dziękuje Ci za wywiad. Mam nadzieje że klub niedługo już nie będzie amatorski. zegnam [/align] [align=center] nie ma za co. Narka [/align]
pionteczekessa Napisano 31 Lipca 2014 #187023 Napisano 31 Lipca 2014 Wywiad moim zdaniem średni. Trochę zepsułeś pierwsze pytanie, mieszając życie prywatne z życiem wirtualnym, za dużo pytań w jednym, wypatrzyłem trochę błędów, ale masz moje tak, na pewno się poprawisz.
`Shooter. Napisano 31 Lipca 2014 #187024 Napisano 31 Lipca 2014 Wywiad jak na początek dobry. Myślę, że z czasem będzie coraz lepiej. Jestem na TAK.
bydlak Napisano 31 Lipca 2014 #187026 Napisano 31 Lipca 2014 Wywiad krótki i słabo dopracowany ale myślę ze z czasem będzie lepiej. Tak
Mas3lko Napisano 31 Lipca 2014 #187027 Napisano 31 Lipca 2014 wywiad trochę zepsuty mogłeś poukładać te pytanie trochę zmiksowałeś trochę zycie Ale masz małe TAK dam ci szansę
Gość Guest Napisano 31 Lipca 2014 #187028 Napisano 31 Lipca 2014 Krótki i słaby wywiad (Nie obraź się ) Dałbym Ci okres próbny i obserwował Twoją pracę.
Desire Napisano 31 Lipca 2014 #187031 Napisano 31 Lipca 2014 Ja również jestem na tak , fajny chłopak , myślę że warto dać mu szansę
Gość Guest Napisano 31 Lipca 2014 #187035 Napisano 31 Lipca 2014 Również na tak, chłopak jak widać się stara. A za wywiad daje +.Tylko jutro, bo dzisiaj wykorzystałem już wszystko.
Gość Guest Napisano 31 Lipca 2014 #187044 Napisano 31 Lipca 2014 Jestem na tak, starasz się, wywiady będą coraz lepsze
dzejki Napisano 31 Lipca 2014 #187094 Napisano 31 Lipca 2014 oczywiscie na tak + wywiad dobry a o mnie to nikt nie napisze
Gość Guest Napisano 31 Lipca 2014 #187151 Napisano 31 Lipca 2014 Jestem na tak, dał bym ci szansę wywiadzik trochę za krótki ale myślę że się nadasz
n-ty dzien Napisano 31 Lipca 2014 #187186 Napisano 31 Lipca 2014 Mam nadzieję, że tym razem zapał zbyt szybko ci nie minie. Działaj.
n-ty dzien Napisano 31 Lipca 2014 #187187 Napisano 31 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko Redaktora. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
31 Lip
14
Najaktywniejsi w tym temacie
n-ty dzien 2 posts
pionteczekessa 1 post