Gość Guest Napisano 31 Lipca 2014 #186993 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Nick: Don't Touch Me Baby ;* Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem , aktualnie jestem na jednym z Diablo. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: z 4 lata. Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: I tutaj właśnie się zaczyna kłopot nie mam przegranych wszystkich . http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27022/top_players/?query=Don%27t+Touch+Me+Baby+%3B*&Search=Search Dlaczego TY .!: Hm.. Ponieważ , często w godzinach porannych i popołudniowych nie idzie spotkać @ i wpadają małolaty odpalone.. Chcę pomóc w ogarnięciu serwera , I napewno przyda się kolejna para rąk do pomocy. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: No, ostatnio to praktycznie 4-5 h Kontakt: STEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 4 Sierpnia 2014 #188927 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Doświadczenie masz, steama masz, wszystko ładnie pięknie, ale odniosę się co do twojej kultury na serwerze. Nie raz byłem świadkiem, gdy używałeś wulgaryzmów typu "ku***", obrażałeś graczy, gdy przykładowo przegrywałeś. Dla mnie jest to niedopuszczalne. Na chwilę obecną jestem na neutral i to spore ze względu na twoje zachowanie, które mi się bardzo nie podoba. Jak je poprawisz, będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #188928 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Zdażyło się nie zaprzeczę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciul Napisano 4 Sierpnia 2014 #188931 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 ogarnięty często na serwerze ma zdolności administracyjne już probuje wydawać prawo steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 4 Sierpnia 2014 #188932 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Zdażyło się nie zaprzeczę . To zrób tak, żeby się takie sytuacje więcej nie zdarzyły. Bo naprawdę, twoja kultura w ciągu ostatnich kilku dni znacznie spadła. Powiedziałem, popraw zachowanie - będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon Napisano 4 Sierpnia 2014 #188945 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 no niewiem jak napisał murzyn używasz przekleństw i to często - pozatym kiedy jest po minucie i ja pisze cele mapy ty mi na u@ piszesz niespamuj więc co ty zrobisz jako admin po minucie ?? jak będa wyzywać gracza nic nie zrobisz bo to bedzie spam ? masz steam + godzinki + zgłaszasz na u@ + słabe tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #188983 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Co do moich "Odpałów" każdy w moim wieku ma humory.. Ale staram się to ogarniać do minimum .. Coraz mniej ich będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 4 Sierpnia 2014 #189002 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Co do moich "Odpałów" każdy w moim wieku ma humory.. Ale staram się to ogarniać do minimum .. Coraz mniej ich będzie Wiek tu nie ma znaczenia, popraw zachowanie do najwyższego stopnia, jeżeli chcesz być adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2014 #189155 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 refresh.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2014 #189605 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 ref.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2014 #190177 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 7 Sierpnia 2014 #190222 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 TAk Steam Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2014 #190347 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Jestem na Tak dobra znajomość AMXX to podstawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Sierpnia 2014 #190358 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Otóż widzę, że Ci zależy na posadzie. Aczkolwiek sam potwierdziłeś, że czasami brakuje Ci kultury. wykazałeś chęć do poprawy. Kolejnym aspektem podania jest to, że spełniasz wymagania i zgłaszasz często cziterów. Admini się teraz przydadzą. Tak więc reasumując więcej jest za niż przeciw. Dlatego też dostaniesz posadę na okres próbny 2-ch tygodni. Jeżeli w tym czasie będą na Ciebie jakieś skargi z powodu np. Wyzwisk czy przekleństw stracisz ją. Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie. Gratuluje zgłoś się ze swoim SID do H@/S@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Sierpnia 2014 #190359 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi