Gość Guest Napisano 31 Lipca 2014 #186891 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Data i godzina zdarzenia:Przed chwilą Nick admina/gracza, który zawinił:WierzbiiGra Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: WierzbiiGra [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'Wiele razy mówiłem a ty nic cele masz do okreslonego czasu' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:3719814' [AMXBans] Your IP: '93.179.194.94' [AMXBans] =============================================== Świadkowie:gracze na codzie Uzasadnienie:Gram sobie snajperem. Wchodzi Admin i pisze niekampić. zmieniłem klase ale żyłem i runda się nieskończyła. Jak się skończyła to banik poleciał za kampienie. Prosze zrobić cos z adminem bo to że 1 lub 2 razy siedziałem w oknie i kampiłem to ban odrazu niena miejscu. Więc ogarnąć admina proszę bo bedzie banować za cele/kampienie jak ktoś sobie siedzi 1 runde w 1 miejscu. Pisze siedziałem 1 lub 2 rundki w oknie a w 2 rundzie napisał że niema kampienia. Ok klasa zmieniona została a jak nastepna runda była to odrazu bajnik poleciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 31 Lipca 2014 #186898 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Kolego dając skargę musisz przedstawić dowody masz takowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Lipca 2014 #186899 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Nie mam bo zbanował mnie a chciałem ss walnąć już bo widziałem że na specta wbija ale czy za to że 1 rundke lub 2 siedzi się w jedynm miejscu admin w ostatniej rundzie pisze niekampic ok zmieniam klase i chce juz grac z celami to banuje odrazu? śmieszny adminek tlkyo powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 31 Lipca 2014 #186906 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Możesz ewentualnie ściągnąć hltv i rozpisać w ten sposób będziesz miał dowód. Jeżeli tego nie zrobisz skarga pójdzie do kosza a Ty zostaniesz nagrodzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Lipca 2014 #186910 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Że co że Admin banuje za to że chwile kampie? hahahahahahahahahah śmieszny adminek dowody są banik niesłuszny:) czekam na kare dla adminka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Lipca 2014 #186912 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Kampiłeś 3 rundy na cs_assault chyba _upc w oknie na respie ct więc dałem bana no sory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mas3lko Napisano 31 Lipca 2014 #186917 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 wierzbi 3 rundy ? smieszny jestes hahahahaha on kampil połowe mapy na dachu i w oknie, ja wierzbie mówie jak ktoś nie robi celi i kampi i on sprawdza i banuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 31 Lipca 2014 #186941 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Dobra temat zamykam, żadnych konsekwencji admin nie poniesie, bo nie ma dowodów... Człowieku uważasz "dowody są, czekam na kare dla adminka" słowo przeciw słowu, w dodatku drugi admin zaświadcza, że ban słuszny... Dostajesz +1 za skargę bez dowodów. i śmieszna to jest co najwyżej ta skarga a nie adminek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 31 Lipca 2014 #186943 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi