bartek4589 Napisano 30 Lipca 2014 #184221 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Nick: BaKeR. Wiek: 17 Lat. Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem admina na innej sieci JB DR Pro cod Cod mod Diablo mod DD2 i Zombi mod . Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10. Staż w CS-sie: No już będzie z 7 lat. Steam: Nie posiadam w tym jest mały problem nie każdego stać takie jest moje zdanie. Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Zmieniam ciągle nicki ale mój nick który miałem wcześniej Piekosz a potem [Gryps]Piekosz teraz BaKeR wiem ze mało czasu ale teraz codziennie będę grał. http://www.gametracker.com/player/BaKeR/80.72.40.110:27027/ Teraz gram na nicku BaKeR. Dlaczego TY .!: Mam doświadczenie w byciu adminem myślę że ogarniam. Mało adminów jest na serwerze, dużo cziterów , dzieci krzyczą przez mikrofon a chciałbym żeby ludzie grali sobie na ogarniętym serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-5h i od 4-6 h Kontakt: GG : 47950754 lub PW często siedzę na Forum i TeamSpeak 3 Myślę że dacie szanse. Proszę o szybie rozpatrzenie mojego podania BaKeR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187335 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Jestem na Tak: -widzę cię często na serwerze -zgłaszasz dużo czitów na u@ -doświadczenie -mało adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187362 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Zgadzam się ze Smoqiem Steam nie jest wymagany Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 1 Sierpnia 2014 #187416 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 jestem na tak +mało adminów +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 1 Sierpnia 2014 #187417 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi