bartek4589 Posted July 30, 2014 #184221 Share Posted July 30, 2014 Nick: BaKeR. Wiek: 17 Lat. Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem admina na innej sieci JB DR Pro cod Cod mod Diablo mod DD2 i Zombi mod . Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10. Staż w CS-sie: No już będzie z 7 lat. Steam: Nie posiadam w tym jest mały problem nie każdego stać takie jest moje zdanie. Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Zmieniam ciągle nicki ale mój nick który miałem wcześniej Piekosz a potem [Gryps]Piekosz teraz BaKeR wiem ze mało czasu ale teraz codziennie będę grał. http://www.gametracker.com/player/BaKeR/80.72.40.110:27027/ Teraz gram na nicku BaKeR. Dlaczego TY .!: Mam doświadczenie w byciu adminem myślę że ogarniam. Mało adminów jest na serwerze, dużo cziterów , dzieci krzyczą przez mikrofon a chciałbym żeby ludzie grali sobie na ogarniętym serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-5h i od 4-6 h Kontakt: GG : 47950754 lub PW często siedzę na Forum i TeamSpeak 3 Myślę że dacie szanse. Proszę o szybie rozpatrzenie mojego podania BaKeR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 1, 2014 #187335 Share Posted August 1, 2014 Jestem na Tak: -widzę cię często na serwerze -zgłaszasz dużo czitów na u@ -doświadczenie -mało adminów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 1, 2014 #187362 Share Posted August 1, 2014 Zgadzam się ze Smoqiem Steam nie jest wymagany Jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzejki Posted August 1, 2014 #187416 Share Posted August 1, 2014 jestem na tak +mało adminów +wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malu Posted August 1, 2014 #187417 Share Posted August 1, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts