Mas3lko Napisano 30 Lipca 2014 #186673 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Prosze o naprawienie na ts3 opcje dla chanel admina kickowania oraz przenoszenia dotego mam taką propozycje żeby chanel admin mógł banować maksymalnie na 5 mindo tego coś dla operatorów nie mozę edytować nic na kanale to po co on jest ??? chdoziaz zeby mógł coś edytować Sorki za błędy mam na dzieję ze sie odczytacie wiecie na szybko pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 30 Lipca 2014 Donator Premium VIP #186690 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Operator to operator to operator, mało może, raczej dla picu. Ca banować? Ale będzie nadużyć, może vip ca na 2-3 min ale to zrobię dopiero jak wróce najwcześniej 4 sierpnia. Jako zwykły ca nie możesz kickować ludzi ? Przenosić zwykły ca nie będzie mógł. I nie możesz edytować kanału jako ca? Nie możliwe ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mas3lko Napisano 31 Lipca 2014 Autor #186856 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 ca moze edytować ale o nie może nicrobić chociaż zeby mógł daty zmieniać ca przenosić os tylko na swoim kanale przenosić powinien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 31 Lipca 2014 Donator Premium VIP #187056 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Skoro może edytowac kanał to i może edytowac topic, co A bzdury gadasz. Przenosić będzie mógł w przyszłości tylko vip ca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi