PREDATOR KU*WA Napisano 10 Lutego 2016 #396127 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Wzór skargi (data i godzina): między 5-6 Nick admina/gracza, który zawinił: ADREn Dowody: Poprosiłem aby odpalił steam, mam go w znajomych od paru lat, bardzo szybko wyszedł z serwera. Świadkowie: Gracze będący na serwerze. Uzasadnienie: Kolega grał na tzw. PACC STEAM. Typowy nonsteam. Nie posiadam jego ip niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 10 Lutego 2016 #396209 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Skoro nie posiadasz ip/sid, to co możemy zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 10 Lutego 2016 #396234 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Skoro nie posiadasz ip/sid, to co możemy zrobić? Możemy wejść w logi serwera i wyciągnąć potrzebne informacje! Teraz nie mam jak pomóc bo jestem na telefonie ale potem gdy będę miał jak wejść podesle co trzeba chyba, że wyprzedzi mnie jakiś s@ bądź @@EvO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Lutego 2016 #396253 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Gracz odnaleziony, ban dna 3 dni dodany. Temat zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Lutego 2016 #396254 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi