Gość Guest Napisano 29 Lipca 2014 #186422 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Nick: ` ev0 --> NIe, nie jestem tutaj moderatorem ;D Wiek: 16 Data rejestracji na forum: 10 Marzec Czas spędzony na forum: 2d 34m 47s Doświadczenie w ocenianiu: Dość dobre, da się rozróżnić AIM itp. itd. Rozpisanie demka. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie. Dlaczego Ty?: Rekrutacje jest otwarta, można spróbować ;D Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Jakieś 2 godzinki, nawet więcej. Coś od siebie: No ja jestem ev0, mam sobie nick od Drzewa ;D I chcę go też pozdrowić ;D Edit: Ej bracie ! Focham się na Ciebie.. ;c Ja Cię pozdrowiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 29 Lipca 2014 #186425 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head.pl, bez ostrzeżeń w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesięczny staż) Brakuje Ci jeszcze trochę do dwumiesięcznego stażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 29 Lipca 2014 #186426 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi