syjon Napisano 29 Lipca 2014 #186040 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Nick: syjon Wiek:15 w sierpniu 16 Doświadczenie (w byciu adminem): nie byłem nigdy adminem. Znajomość AMXX (W skali 1-10): http://multi-head.pl/topic/64-wszystkie-komendy-amxa/ http://cs-bosman.pl/index.php?/topic/14071-podstawowe-komendy-amx-dla-nowych-adminow/ ucze się na tym znam podstawe ale ciągle to czytam więc niedługo będe umiał więcej Staż w CS-sie: od 4 klasy nie jestem pewny Steam / NonSteam: steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/syjon/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: staram się pomagać graczom jak mają pytania, chodzę bo adminów gdy jest taka potrzeba , staram się uspokajać ludzi gdy piszą że ktoś ma wh aim itp. lub gdy komuś ubliżają oraz gram dość często Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: nie jestem pewny ale około 4 h Kontakt: gg 50956451 steam RIVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Lipca 2014 #186186 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Myśle że można ci dać szansę. - Steam - Czasem coś na Steam wz. z cheaterem napisałeś - Godzinki - Steam Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Lipca 2014 #186232 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 A niech będzie TAK często Cię widać na serwie,nie kojarzę żeby były jakieś problemy z Tobą. @Edit, okej przepraszam nie wiedziałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 29 Lipca 2014 #186366 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Masz moje tak: -Steam -Godzinki -Na serwerze nie ma z tobą problemów -AMXX nauczysz się w 10-15 min. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2014 #186468 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Mozna dać Ci szansę : -steam -godziny -widac cie na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 30 Lipca 2014 #183846 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Na Tak Godziny Steam Zglasza czesto na steam,u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Lipca 2014 #186720 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Ja powiem tak, zauważyłem, że jesteś cichym i spokojnym graczem, który od jeżeli coś widzi zgłasza na u@. Jestem za tym abyś otrzymał admina na okres próbny. Przemawia za tym brak Twojego doświadczenia, aczkolwiek z każdą sprawą, gdy nie będziesz wiedział co zrobić zgłoś się do innych adminów, czy też do mnie . Spełniasz wymagania, nie mam do Ciebie zastrzeżeń. Tak więc reasumując zostajesz przyjęty na okres próbny 2-ch tygodni. Jeżeli w tym czasie popełnisz jakieś błędy itd. funkcja zostanie Ci zabrana. Mam nadzieję, że nic takiego nie zajdzie. Gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Lipca 2014 #186721 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi