Gość Guest Napisano 29 Lipca 2014 #185982 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Nick: Russkan Wiek: 15 Data rejestracji na forum: 14 maj 2014 Czas spędzony na forum: 1d 22h 56 min Doświadczenie w ocenianiu: od 1-5? 3,99 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Nie, ale wiem o co chodzi i na pewno szybko się nauczę Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Dwa razy: Raz admin się pomylił i dał MI bana, a drugi niesłusznie za No Recoil Dlaczego Ty?: Jestem często na forum, zawsze gdy wchodzę, widzę temat z ssami lub czitem, którym jeszcze nikt się nie zainteresował. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Zależy, ale od 1-3h siedzę, najczęściej w godzinach popołudniowych i przed południem, w czasie szkoły też Coś od siebie: Jestem miły, przynajmniej staram się taki być Chętnie każdemu pomogę, lubię piłkę nożną i tenis stołowy. Uwielbiam gry komputerowe, w przyszłości chcę zostać informatykiem. Jestem ze Śląska, z małej wsi zwanej Ornontowice Lubię dyskutować na różne tematy, z pokorą pzyjmuję opinie innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 29 Lipca 2014 #186003 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 w wymaganiach masz brak ostrzeżeń wdziale admin serwera a wiesz ze takowe masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 29 Lipca 2014 #186004 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi