Skocz do zawarto艣ci

[ODRZUCONE]Russkan UBT

Go艣膰

Rekomendowane odpowiedzi

Go艣膰 Guest

Nick: Russkan

Data rejestracji na forum: 14 maj 2014

Czas sp臋dzony na forum: 1d 22h 56 min

Do艣wiadczenie w ocenianiu: od 1-5? 3,99 :D

Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Nie, ale wiem o co chodzi i na pewno szybko si臋 naucz臋

By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Dwa razy: Raz admin si臋 pomyli艂 i da艂 MI bana, a drugi nies艂usznie za No Recoil :D

Dlaczego Ty?: Jestem cz臋sto na forum, zawsze gdy wchodz臋, widz臋 temat z ssami lub czitem, kt贸rym jeszcze nikt si臋 nie zainteresowa艂.聽

Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Zale偶y, ale od 1-3h siedz臋, najcz臋艣ciej w godzinach popo艂udniowych i przed po艂udniem, w czasie szko艂y te偶

Co艣 od siebie: Jestem mi艂y, przynajmniej staram si臋 taki by膰 :D Ch臋tnie ka偶demu pomog臋, lubi臋 pi艂k臋 no偶n膮 i tenis sto艂owy. Uwielbiam gry komputerowe, w przysz艂o艣ci chc臋 zosta膰 informatykiem. Jestem ze 艢l膮ska, z ma艂ej wsi zwanej Ornontowice :) Lubi臋 dyskutowa膰 na r贸偶ne tematy, z pokor膮 pzyjmuj臋 opinie innych.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...