Gość Guest Napisano 27 Lipca 2014 #185204 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Data i godzina zdarzenia: Przed chwiłą. Nick admina/gracza, który zawinił: Tiblu Dowody: http://iv.pl/images/44002621206840226743.png Świadkowie: Całe forum może zobaczyć temat z moją prośbą o UB. Uzasadnienie: Ta, zabierzcie mu flagi, dajcie mu warna, dostałem 2x ssy, raz 1 ss, drugi raz 5 ss clear, nie wiem czemu ten admin tak sie uparł. Do tego powyższy ss pokazuje że On najpierw pisze "Half Life 05 naprawdę super" potem zamyka bez UB, a nastepne daje UB. Proszę o roztrzygnięcie tej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 27 Lipca 2014 #185209 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Dostałeś ub to po 1 Po 2 pierwszego bana dostałeś chyba od Kuki ale poszedł reset serwera i wszystkich wywaliło. Za 2 razem ja Ci osobiście dały ssy bo grałeś zbyt pięknie, a na 1 ssie którego dostałeś nie było wiele widać. Staty 52-4. Jeśli już piszesz skargę to napisz ją na mnie a nie na człowieka który Ci dał unbana. I jeszcze Ci powiem że to jak nazwałeś plik z ssami to już przegięcie. Wulgaryzmy w nazwie, no nawet nie powinniśmy tego sprawdzać. Tyle ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lipca 2014 #185238 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Nie ma wzoru, skarga na nie tego admina co trzeba. Nie wiem nawet o co ci chodzi, piszesz że dostałeś bana z powodem wstaw ssy, za chwilę w tym samym temacie piszesz że TiBlU zaliczył miss click i wcisnął bez UB po czym za chwilę się poprawił. Jak już się zdecydujesz o co ci chodzi to napisz coś normalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lipca 2014 #185241 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379773 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi