Gość Guest Napisano 27 Lipca 2014 #185145 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Chciałbym zadbać o dobro tego serva jest on lekko niezadbany stoi na fajnym przemyślanym CODzie Nick: Eliot Rjot Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): 2 lata na byłym CS BANAN Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 6 lat z przerwami Steam: do tego wrócę na końcu Dlaczego TY .!: chcę zadbać o server, zdarza się że wchodzę i jest 2/3 cheaterów jeszcze nie było dnia kiedy by nie było jakiejś osoby z chakami. także nigdy nie spotkałem sie na tym servie z ADMINEM !!! dlatego chciałbym zadbać o niego jestem często jednak teraz siedział bym jeszcze więcej mam dużo wolnego czasu. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 3 godziny jednak teraz bede miał wiecej czasu. Kontakt: ts IP: free-speak.pl co do steama nie posiadam wiem ze mozna dać adma na konto bez bo nie raz miałem nie pożałujecie już nie jeden serv był zadowolony z mojej pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Lipca 2014 #185153 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Brak Steam. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 27 Lipca 2014 #185181 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Na chwile obecną potrzebujemy dużo adminów, dlatego też steam na tym serwerze nie wymagamy. Otwieram podanie i zapraszam do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lipca 2014 #185212 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 dziękuje bardzo dodam ze widziany często jestem na 200 lvl wchodzę na ts tego od was. czekam na wypowiedzi oraz liczę na pozytywne rozpatrzenie. http://www.gametracker.com/player/Eliot%20Rjot/80.72.40.110:27027/ dodam ze mam konto na CS GO nwm czy to sie liczy do godzin ale teraz zostaje aby na multi HEAD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 28 Lipca 2014 #185394 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 na NIE, może i na serwerze jest mało adminów, jednak nie widziałem Cię na nim ani razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lipca 2014 #185473 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 A ja na tak zawsze można dać admina na okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Lipca 2014 #186687 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera na okres próbny wynoszący 2 tygodnie . Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi