Gość Guest Napisano 27 Lipca 2014 #132330 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Twój nick podczas gry:JASNY Godzina, data zdarzenia: 15:15, 27-07-2014 Mapa:De_Dust2 STEAM_ID / IP:STEAM_0:1:26539481/ 194.33.73.21 Uzasadnienie: Dostałem perma z powodem wh, za skanowania na gali... gdzie słychać było strzały z BS(A) i gracz z mojego teamu dostał pare razy. O ile mi wiadomo to: -skanowanie nie jest zabronione. Nie lepiej zrobić ss dla pewności, tylko jeb** od razu perma ? Admin widze mało ogarnięty jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Lipca 2014 #131577 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Zapraszam admina bla do przedstawienia dowodów. Admina ma na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lipca 2014 #177707 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 HLTV - ftp://hltvrec:[email protected]/s2830/nazwa-1407271507-de_dust2.dem.zip 12:30 - chwila zawahania z HE + lekki ruch celownika w dół, bo nie wie czy rzucić na bs'a czy na dół (tam gdzie widzi model) 12:43 - idealnie ustawianie się na model 13:27 - strzela przez skrzynie bo wie że CT jest wychylony 13:30 - wychyla się i nie strzela bo wie że CT się schował (strzela dopiero gdy CT ponownie się wychyla) 14:35 - wie że gala czysta, więc wbiega i nie sprawdza nawet typowych miejscówek 14:41 - wychyla się bo wie że CT jest schowany po lewej (i czeka aż ten się wychyli), ale inny CT'ek pojawia się z prawej (reakcja na model) 14:49 - wychyla się z celownikiem w ścianie bo wie że CT jest nadal schowany po lewej i nie patrzy gali 14:58 - teraz wychyla się normalnie z celownikiem tam gdzie CT wychylony jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lipca 2014 #185142 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 To teraz wypowiem się jak to wyglądało z mojej perspektywy 12:30 - to prawda lekka chwila zawahania jest gdzie rzucić HE ( żeby widzieć model który jest ukryty trzeba posiadać "WH" 12:43 - Jest to mapa dd2, ten kto jakiś czas na niej przegrał wie gdzie przeważnie kryje się przeciwnik + gracz który był ze mną na "A" strzelał też tam, więc to nie jest takie trudne żeby nie wiedzieć gdzie są to po 1, po 2 nikt nie będzie całym modelem tam się krył, przeważnie wystaje tylko sama głowa dlatego też celowałem przy samej ziemi... a że trafiłem to było czyste szczęście 13:27 - Zobasz co robi gracz o nicku "OSIP", po tym można było się domyślić że ktoś się tam może kryć, zwykły skan stosowany na tej mapie 13:30 - jak w/w gdyby wyszedł wcześniej to albo mnie by zabił/a albo ja jego/ją nic tu dziwnego nie ma... 14:35 - no to widocznie było szczęście że gali nikt nie obstawił, koło schodów sprawdziłem więc tu nie ma się do czego doczepić 14:41 - ta akcja owszem wygląda dziwnie, gdyż lekko skradałem się na SHIFT ^^ wyszedł to go zabiłem co w tym dziwnego ? 14:49 - a widziałeś że tam poszedł HE? Jeden padł ale ktoś tam mógł być.. Powiem tylko że te momenty są z dupy wzięte -.- wziąłbyś się za łapanie prawdziwych czitow, a nie ludzi którzy już jakiś czas grają na servie, nic nie było nagle coś zauważyłeś no prosze cie nie rozśmieszaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 28 Lipca 2014 #185405 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 od 11 min ładnie modelowo 4 jechałeś jak szedłeś z gali i później z bs. Więc to sobie też pooglądaj, runda przed opisywaną przez admina bla. Ban zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 28 Lipca 2014 #185406 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi