pionteczekessa Napisano 26 Lipca 2014 #184859 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Mam od niedawna mały problem. Mianowicie, uruchamiam grę CS:GO i wyskakuje okienko z pobieraniem. Nie mam innego wyjścia, więc naciskam 'Dalej...' i gra się pobiera. Po sekundzie wyskakuje napis 'Gotowa do uruchomienia za około 0s' i tak wisi przez kilkanaście, czasem kilkadziesiąt minut. Gdy gra się już włączy gram normalnie. Problem powraca wraz z każdym ponownym uruchomieniem Steama. Pobierz Najlepszego CS 1.6 Wciśnij By Pobrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lipca 2014 #184861 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Próbowałeś reinstal Steama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 26 Lipca 2014 #184862 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 również mam to samo ,więc podłączam się do pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 26 Lipca 2014 #184866 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 byłą niedawno aktualizacja steam, może coś zjebali. Poczekaj na nową aktualizację, lub zainstaluj starszą wersje steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lipca 2014 #185083 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Sprawdź spójność plików, ja na przykład mam ciągle tak, że DirectX nie ma spójności ciągle ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lipca 2014 #185227 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 JEst cos takiego w steam jak defragmentacja plikow steam czy cos w ten desen sprobuj z tym (opcja powinna byc dostepna w zakladce biblioteka badz ustawieniach). jezlei to nie pomoze to zalecilbym zwykla reinstalacje steam wraz z zawartoscia bibliotek gier (to napewno usunie problem ale zajmie wiecej czasu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 31 Lipca 2014 #186882 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 @Freezu problem nadal występuje? Widzę brak zainteresowania tematem z twojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 2 Sierpnia 2014 #187952 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi