KOM PLAY Napisano 9 Lutego 2016 #395889 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Nick:Red.Gip Wiek: +17 Data rejestracji na forum: 25 grudnia 15 Czas spędzony na forum: 1 h i 16 min Doświadczenie w ocenianiu: bardzo dobrze oceniam .. czy ktos ma wh czy aim .. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: tak obsługiwałem na innych serwerach .. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: byłem dwa razy .. bez podstawy Dlaczego Ty?: Uwielbiam ta gre .. i jak widze jak graja ludzie z wh czy aim .. a nie ma innych adminów to szkoda mi .. innych graczy ze nie moga grac Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: bd cały czas jesli dostane admina Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Tak Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie) Tak Coś od siebie: Uwielbiam grac w piłke .. gram w hz . cs 1.6 i go . mam dziewczyne / i tyle POZDRAWIAM I czekam na odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 9 Lutego 2016 #395894 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi