Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Skarga na Fightera

isrin

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina zdarzenia: 22:00

Nick admina, który zawinił: FiGhT3r

Dowody: Demko które będzie z mapy cs_assault_mega 

Świadkowie: Nie potrzeba będzie demo ;)

Uzasadnienie: Gracz Sway zbugował nick i wyzwania  zmieniając nick na (sway) pisałem sorry spamiłem na u@ adminowi FiGhT3r żeby go zbanował bo nie wolno bugować , admin nic , jak widac będzie na demku , dopiero jak wszedł admin Blak` dał mu bana bo FiGhT3r wolał banowac za ping , mało tego widział co pisze na u@ tylko nie reagował a widział to ponieważ mi odpowiadał. Miałem tam wjechać już z kur*** ale nie chciałem dostać bana za łamanie regulaminu   :) 

Proszę o rozmowę z tym adminem ponieważ nie reaguje , nie nie to że banował za ping i nie miał chwilowo czasu tylko na 80% Sway to jego kolega i nie chciał mu dac bana.

Dziękuje niżej podpisany

DEKSU czyli JustBxrt

Gość Guest

Jak dla mnie skarga jest nie słuszna.. Grałem wtedy i widziałem, że admin FIGHT3R był zajęty banowaniem za ping itp. ponieważ nie było innego admina, admin mógł nie zauważać tego co piszesz, ponieważ pewnie spamili go inni też na u@..

Jak dla mnie skarga jest nie słuszna.. Grałem wtedy i widziałem, że admin FIGHT3R był zajęty banowaniem za ping itp. ponieważ nie było innego admina, admin mógł nie zauważać tego co piszesz, ponieważ pewnie spamili go inni też na u@..

Widział co pisze ponieważ mi odpisywał ;) 

Demko , od 4 min , ( oglądałem i nie widać żebym pisał na u@ nie wiem może bug oglądałem siebie jak cos , moze u was bedzie poprawie ale widac jak fighter odpisuje )

( nie wiem na demkach sie nie znam :) )

Gość Guest

Myślicie, że jak jest jeden admin n serwerze to on zauważy wszystko? Czasami możemy coś przeoczyć, jesteśmy tylko ludźmi jak wy, a nie robotami. 

Sorry ale umiecie czytać >?> odpisywał mi na wszystko co pisałem ale nadal nie banował xD

powiecie "banował za ping" 

No chyba najpierw powinien zbanować za bugowanie ponieważ to jest poważniejsze wykroczenie xD 

Tak go bronicie bo to wasz kolega? wiem ale kurde no bez przesady widać na demku że odpisuje ale nie banuje xD:/ a wy dalej bronicie , bronicie i bronicie xD szczerze ? beke mam z was xD:D

co dupe wam liże że tak odpisujecie ? sorry też byłem tutaj adminem i jak pisali mi na u@ nieraz 10 osób na raz i potrafiłem to ogarnąć a robotem nie jestem wiec skoro zgłosił się na admina to powinien tą podstawę ogarnąć xD bo banowanie to nie problem no chyba że też chce grać normalnie na serwie to niech zrezygnuje ponieważ admin powinien mieć zasadę "Najpierw ogarnięcie serwera potem gra"

Ci admini którzy tego przestrzegają jakoś problemów nie mają xD

Proszę o to link do demka . Widać na nim ze gracz zmienia nick na samy początku mapy ok. 1-3 min mapy .Ja wchodzę ok.4 min widać to na demku , więc nie mogłem widzieć ze zmienił on nick w grze a nie chciałem banować bez dowodów , na ks'y nie zwróciłem uwagi bo na serwerze jako admin byłem sam i miałem dużo do ogarnięcia , po za tym nie miałem pewności czy gracz od początku nie gra na nicku z małej litery . Co do twojej wypowiedz "Sway to jego kolega i nie chciał mu dac bana."  Sway to nie mój kolega , choćby nim był to za takie coś dostał by bana ,bo na naszym serwerze nie ma żadnej taryfy ulgowej .Jeśli ktoś uważa ze to ja zawiniłem jestem gotowy ponieść konsekwencje .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...