Lyubov Napisano 9 Lutego 2016 #395838 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Jako, że jesteście strasznie rozgadani na temat map to tutaj do końca tygodnia możecie podawać mapy jakie chcielibyście żeby były na serverze to jest obecny mc: de_train cs_italy de_dust2 de_storm de_cbble de_aztec de_dust2002 cs_estate de_nuke de_mirage de_chateau de_dust2 de_blue de_prodigy de_inferno de_dust cs_office de_westwood de_torn de_dust4ever de_piranesi de_hell de_kabul32 de_dust2 de_vertigo de_nuke de_tuscan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matuss Napisano 9 Lutego 2016 #396043 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Daje swoje propozycje, tak wiem że niektóre z nich już były ale może się przyjmą na nowo ) cs_aplin de_abaddon de_avangard de_afganistan de_abou de_museum de_sunny de_survivor de_russka de_forge de_sunny de_hell de_undust de_tetrial de_alexandra de_world de_rky w sumie to niektórych sam nie grałem, ale kto wie, może akurat będą fajne jeśli w ogóle będą wgrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NcLR Napisano 10 Lutego 2016 #396279 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Matus bez sensu podawac mapy na których nie grales:) Ja bym chcial assaulta na MC z tych, które podawałem wcześniej. Jak znajde do edytuje post i dodam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 10 Lutego 2016 #396315 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Jak dla mnie spróbowałabym jeszcze raz de_abbadon , co do de_hell Matuss to jest już w obecnym mc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matuss Napisano 10 Lutego 2016 #396379 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Matus bez sensu podawac mapy na których nie grales:) Ja bym chcial assaulta na MC z tych, które podawałem wcześniej. Jak znajde do edytuje post i dodam. Ach no fakt. ... Bo po co grać jakieś nowe mapki i sprawdzić czy się przyjmą jak najlepiej ciągle grać dd2//west bo to chyba jest najczęściej grane i najbardziej lubiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 10 Lutego 2016 #396398 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 O przepraszam ja westa nie lubie, a dd2 już ssie jak nie wiem. Poza tym na naszej sieci są 2 serwery only dd2, więc tam można tą mapę grać na okrągło. Jak dla mnie z 5-6 nowych map do wgrania, i admini nie zmieniają. Zagrają pare razy, poznają to może będą grać ( a jak nie to wtedy będziemy się martwić. ). Bo dla nich nowa mapa = mapa do zmiany z tego co zauważyłam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulinkaABC Napisano 10 Lutego 2016 #396447 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Matus ma racje. Nie patrzmy na to "a bo ja tego nie lubie..." (prosze sie nie gniewac) Tylko sprawdzmy temat, moze wiekszosc ludzi polubi. DD2 ssie, fakt. Chociaz vote na nastepna mape bylo by mile widziane (i wiem, ze temat byl walkowany) ale.... by ustawic plugin tak, by nie bylo mozna votowac ostatnich 8 granych map, badz wg uznania 6, 10.. Pogralem ostatnio na konkurencyjnych serwerach FFA, by podpatrzyc niektore ulepszacze i w wiekszosci panuje jak wyzej napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 10 Lutego 2016 Autor #396487 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 no niby tak ale zauważ, że przy vote nie ma szans pograć nowych map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NcLR Napisano 10 Lutego 2016 #396500 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Ach no fakt. ... Bo po co grać jakieś nowe mapki i sprawdzić czy się przyjmą jak najlepiej ciągle grać dd2//west bo to chyba jest najczęściej grane i najbardziej lubiane Chodzi o to, żebyś znał tą mapę, którą proponujesz bo tak na chybił trafił to można wsypać tego mnóstwo a może się okazać, że będzie syf i za 2dni Lyu będzie musiała robić nowy MC:D Sam jestem za nowymi, nieznanymi (większości) mapami no ale, żeby nie było szajsu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 11 Lutego 2016 #396524 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 no niby tak ale zauważ, że przy vote nie ma szans pograć nowych map W glosowaniu moze brac udzial chyba max 5 map, wiec co za problem nominowac do vote te, których "nie ma szans" zagrać, i którąś muszą wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matuss Napisano 11 Lutego 2016 #393482 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Chodzi o to, żebyś znał tą mapę, którą proponujesz bo tak na chybił trafił to można wsypać tego mnóstwo a może się okazać, że będzie syf i za 2dni Lyu będzie musiała robić nowy MC:D Sam jestem za nowymi, nieznanymi (większości) mapami no ale, żeby nie było szajsu:D Haha no i dobrze chociaż Lyu zajęcie będzie miała XDD musi dbać o serwer więc wiesz Jest dużo map na których się grało ale nazw się pozapominało ja na przykład jestem bardzo za : de_survivor, mega mapa a ostatni raz grałem ją chyba z 2 lata temu na serwerze TP. Chyba nikt nie jest zainteresowany nowymi mapkami XDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matuss Napisano 15 Lutego 2016 #398588 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Widzę że nikt nie jest zainteresowany więc napiszę specjalnie post pod postem by odświeżyć temat @REFRESH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 16 Lutego 2016 Autor #398732 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 namawiajcie graczy na serverze żeby też się wypowiadali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Floster.^ Napisano 16 Lutego 2016 #398766 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Jako iż jestem graczem FFA zauważyłem że brakuję niektórych map. MC sam w sobie jest dobry, lecz niektóre mapki bym z niego wywalił z powodu że nawet nie są one grane, chodzi mi dokładniej o: de_torn, de_dust4ever. Często się zdarza ze załaduję się mapka np: de_blue, a tu naglę głosowanie o zmianę mapy ? Po co, jak cały serwer jest pełny ? Jeśli chodzi o dodanie map, to bym preferował : cs_aplin , de_survivor, de_sunny. Mapy dość znane i z tego co mi wiadomo lubiane przez graczy którzy już poznali te mapy. Zapomniałbym również o starym dobrym cs_assault, którego bardzo brakuję na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matuss Napisano 17 Lutego 2016 #399067 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Wgrywać jakieś nowe mapki w końcu XDD Ja tam lubiłem grać Museum i Abaddona, uu Lidl, na cod modach pamiętam się grało ) dodał bym jeszcze : de_survivor de_russka [ tak było wiem de_forge [podobna do cbble ) de_sunny de_hell A może coś z całkiem nowych mapek by dodać? takich które rzadko się widzi albo w ogóle? [ TYLKO PRZYKŁADY] de_undust de_tetrial de_alexandra de_world de_rky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimBeam Napisano 19 Lutego 2016 #398504 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Ja bym dodał cs_alpin i de_eldorado Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 28 Lutego 2016 Autor #403586 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Został wgrany nowy mapcykl i wygląda on następująco: de_sunny de_dust2 de_storm de_nuke de_cbble de_aztec de_train de_mirage de_dust2002 cs_italy de_dust2 de_chateau de_blue de_inferno de_dust cs_assault de_westwood cs_office de_dust4ever de_hell de_piranesi cs_estate de_kabul32 de_dust2 de_vertigo de_abbadon de_nuke de_survivor de_tuscan Dodane zostały mapy takie jak: -de_abbadon -cs_assault -de_survivour -de_sunny zostały usunięte mapy: -de_prodigy -de_torn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NcLR Napisano 28 Lutego 2016 #403656 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Zwykly assault ehhh:) będzie płacz:) no ale zobaczymy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matuss Napisano 28 Lutego 2016 #403702 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 ja bym trochę pozmieniał dużo jest de_ cs_ de_ cs_ de_ cs_ później samo de_ Ale to tylko moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NcLR Napisano 29 Lutego 2016 #403942 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Hmmm, dziwne:) Grając 2h miałem 2x aztec i 2x train? O co chodzi?? Wszedłem na azteca, pozniej train i nastepnie italy, inferno, next wyskoczył aztec, ręcznie zmieniłem na d2 (mało ludzi) i później next train wyskoczył? Nie wiem czy tego pierwszego azteca ktoś ręcznie dał, ale train raczej sam wskoczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matuss Napisano 29 Lutego 2016 #403945 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Przecież masz tutaj aztec, a next train, więc skoro był aztec to logiczne że next traina może coś się zbugowało albo jakiś błąd wyskoczył, albo ktoś inny zmienił mapke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matuss Napisano 19 Marca 2016 #413623 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 a może tak zamiast normalnego westa to de_westwood_big? a zamiast assault, to cs_assault_upc albo cs_assault_1337? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skaj Napisano 22 Marca 2016 #414928 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 cs_assault_upc zamiast zwyklego byloby dobrym pomysle,badz co badz ale ct nie ma szans na zwyklym ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 22 Marca 2016 Autor #414959 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 ale wy jesteście no nie płakaliście o jakiegokolwiek assaulta i jak dałyśmy zwykłego to nie pasuje bo jest zwykły :c Pomyśle o tym w weekend, bo trzeba sprawdzić czy respów będzie na tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gHoST0000 Napisano 22 Marca 2016 #415048 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 de_alexandra de_russka de_train de_storm de_cbble de_aztec de_dust2002 cs_estate de_nuke de_mirage de_chateau de_blue de_inferno de_dust cs_office de_torn de_dust4ever de_piranesi de_hell de_kabul32 de_dust2 de_vertigo de_nuke de_tuscan Co do assault..... CT ma baaaardzo małe szanse na wejście do budynku więć lepiej dać takiego gdzie możliwości wejścia bedzie więcej ^^ a nie wentyl,drzwi i środek. Ogólnie to mapka jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi