Gość Guest Napisano 25 Lipca 2014 #184143 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Twój nick podczas gry: HELLO KITTY !!! Godzina, data zdarzenia: Nie pamiętam powiedział bym jak bym ogarniał to forum Mapa: De_dust2 z tego co pamiętam STEAM_ID / IP: 31.128.8.248 Uzasadnienie: Jak znajdziecie sobie w nagraniach moja akcje po której dostałem ss to zobaczycie ze nic nie mam mi wtedy pomagali na ts koledzy ale tu nie oto chodzi Ja ogólnie mam steam ale dopiero wczoraj odgadłem hasło . Ja jak wtedy dostałem ss grałem na normalnym cs i ja miałem takiego cs co mi nie przychodziły ss więc ich nie wklejałem i dopiero teraz sciagnolem se nowego lepszego cs Prosiłbym o jedna szanse która mi się należy jeżeli dostane ta szanse będę tu grał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 25 Lipca 2014 #184180 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Szukaj pliki o nazwie HalfLife00.tga HalfLife01.tga Tutaj masz poradnik >http://multi-head.pl/topic/17792-zamkni%C4%99tywz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2014 #184207 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Co ty mi piszesz jak znaleźć ss czy wkleić jak ja już usunąłem tego cs w którym były robione ss które mi nie przyszły A demka nie ogarniam jak znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 25 Lipca 2014 #184211 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 oczywiście że otrzymasz szansę jednorazowego UB za zrobienie wlasnorecznie 100 reklam innej wyjscia nie ma albo ssy albo reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lipca 2014 #184406 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 To dzięki ze nawet nie dacie jednej szansy Mam robić 100 reklam za to ze mi ss nie przychodziły na tego cs Ja teraz gram już na platformie steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Lipca 2014 #184871 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Czas minął jedyna opcja na UB to 100 reklam własnoręcznie (jednorazowa szansa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Lipca 2014 #184872 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi