Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 #183463 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Data i godzina zdarzenia:Przed chwilą Nick admina/gracza, który zawinił:BioHazard Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ mh.mybans.eu [AMXBans] Powod: 'Obrazasz' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1330416684' [AMXBans] Twoje IP: '93.179.194.94' [AMXBans] ======================================== Świadkowie:kilku ludzi na servie Uzasadnienie:Gram spokojnei. Wbija Mamu$ka odpał pisze na u@ ze odpal nic. pisze 2 raz nic. Pisze ze demko robie bo admin chu**m robi co to prawda bo niesprawdza graczy, a jakby odp ze czysty to ok. Ale że nie odp to chciałem demko nagrać ale że admin to debil banuje za to że odpał na servie siedzi nie moja wina,... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 24 Lipca 2014 #183479 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 o admin chu**m robi Jak tak napisałeś do admina to się nie dziw, że dostałeś bana. Jak już składasz skargę to pokaż jakieś dowody, że admin nic nie robi, gdy cheaterzy są na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 #183483 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Jakie dowody chciałem demko nagrać ale nie da sie bo admin banuje nie tych co trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 24 Lipca 2014 #183486 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Możesz poczekać na HLTV z serwera. Ale też dowody na to że admin nie reaguje, kiedy piszesz na u@ w postaci screenów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 #183506 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 ss miałem robić ale jak : zbanował i niemoge nic zrobić a HLTV niedziała coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 #183532 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Twój poziom kultury przedstawiłeś aż nadto dosadnie. Odpocznij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 #183533 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi