Gość Guest Napisano 23 Lipca 2014 #182677 Napisano 23 Lipca 2014 Siema. Od 1,5 tygodnia mam vipa, zaczyna mnie to denerwowac, że bedac w TT i majac pake buguje się ona. Normalnie poczaątek rundy, patrze - mam pake, Wybieram zestaw broni i paka znika, nie ma jej, a w tabeli wyników (tab) wyświetla sie ze jest, ale nie ma. Jest jeszcze drugi bug, mianowicie, że defa dostaje tylko w TT, co jest śmieszne bo w ct nie ma. Naprawcie to bo vip jest całkowicie zespsuty.. To, że zgubiliście sma to żadne wytłumaczenie...
.:Vipo:. Napisano 23 Lipca 2014 #182682 Napisano 23 Lipca 2014 To jest Bóg i nie da się naprawić ,po prostu wyrzucaj pake ,bierz potem bronie i bedzie bez problemu . Lub od razu wybieraj 3 w menu vipa czyli "zapisz ustawienie" i bedzie bez problemu
jar|luki Napisano 23 Lipca 2014 #182729 Napisano 23 Lipca 2014 strasznie zepsuty vip oj :ooo: tyle czasu ludzie na nim graja i widzą bugowanie się paki wystarczy ją wyrzucić kliknac cyferke i podniesc serio to takie uciążliwe? zreszta temat poruszany wiele razy, jak napiszesz identycznego vipa który nie będzie bugował nic na serwerze chętnie go podmienimy
jar|luki Napisano 23 Lipca 2014 #182730 Napisano 23 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
Popularne Dni
23 Lip
4
Najaktywniejsi w tym temacie
jar|luki 2 posts
.:Vipo:. 1 post
Popularne Dni
23 Lip 2014