Guest Guest Posted July 23, 2014 #182677 Share Posted July 23, 2014 Siema. Od 1,5 tygodnia mam vipa, zaczyna mnie to denerwowac, że bedac w TT i majac pake buguje się ona. Normalnie poczaątek rundy, patrze - mam pake, Wybieram zestaw broni i paka znika, nie ma jej, a w tabeli wyników (tab) wyświetla sie ze jest, ale nie ma. Jest jeszcze drugi bug, mianowicie, że defa dostaje tylko w TT, co jest śmieszne bo w ct nie ma. Naprawcie to bo vip jest całkowicie zespsuty.. To, że zgubiliście sma to żadne wytłumaczenie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Vipo:. Posted July 23, 2014 #182682 Share Posted July 23, 2014 To jest Bóg i nie da się naprawić ,po prostu wyrzucaj pake ,bierz potem bronie i bedzie bez problemu . Lub od razu wybieraj 3 w menu vipa czyli "zapisz ustawienie" i bedzie bez problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jar|luki Posted July 23, 2014 #182729 Share Posted July 23, 2014 strasznie zepsuty vip oj :ooo: tyle czasu ludzie na nim graja i widzą bugowanie się paki wystarczy ją wyrzucić kliknac cyferke i podniesc serio to takie uciążliwe? zreszta temat poruszany wiele razy, jak napiszesz identycznego vipa który nie będzie bugował nic na serwerze chętnie go podmienimy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jar|luki Posted July 23, 2014 #182730 Share Posted July 23, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts