Jump to content

[ZAMKNIĘTY]Amunicja.

Recommended Posts

Witam, chciałbym zaproponować wgranie pluginu unlimited ammo. Sama nazwa za siebie mówi, że mamy nieskończoną ilość amunicji w magazynku (broń trzeba przeładować). Gdy skończy mi się amunicja, muszę wpisywać /guns, szukać broni, wybierać, co wymaga chwilę, podczas której ktoś może nas z łatwością zabić. Dlatego też uważam, że unlimited ammo uprzyjemni rozgrywkę.

Link do pluginu: http://amxx.pl/topic/36645-unlimited-ammo-niesko%C5%84czono%C5%9B%C4%87-amunicji/

Guest Guest

Mi to akurat nie przeszkadza :) jak kończy się amunicja to zawsze można podnieść inną broń w której jest ammo :) zresztą 90 pestek wystarcza na sporą ilość fragów :D:) 

• Premium

90 pestek 90 fragów + pistolet i jeszcze nóż:D Jestem przeciw. Jak będzie unlimited ammo to będą stać z krowami i nawalac non stop pod drzwiami/wejściami/przejściami, chociaż na shotguna XM to by było dobre, bo w nim ammo za szybko się wyczerpuje

Dla mnie ten plugin jest bardzo przydatny, gracz nie musi się martwić, że zabraknie mu amunicji oraz nie traci czasu na szukanie nowej broni czy wpisywanie /guns i wybierać znowu broń :)

Guest Guest

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...