Go艣膰 Guest Napisano 22 Lipca 2014 #182514 Udost臋pnij Napisano 22 Lipca 2014 Nick:Kwany Wiek:16 Data rejestracji na forum: 20.07.2014 Czas sp臋dzony na forum: 12 Godzin Lecz jestem nowszym U偶ytkownikiem tego forum , Lecz b臋d臋 siedzie膰 ca艂y czas聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: Oj Bardzo dobre Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Owszem Jako UBT trzeba , Mam doswiadczenie w tym zakresie By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?:Nie Dlaczego Ty?: Poniewa偶 zauwa偶y艂em 偶e jest ma艂o UBT na forum , a server贸w jest Wiele i Jak sami zauwa偶yli艣cie To ss'y na forum wstawiaj膮 co 30-40min Wi臋c Przyda si臋 jeszcze jedna para r膮k Do pomocy w Ogarnianiu UB 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Oko艂o 6-7 godzin jak nie lepiej Co艣 od siebie: Jestem Dawid mam 16 lat , Interesuj臋 si臋 sportem jestem Mi艂y, Wytrwa艂, Cierpliwy, Ogarniam UBT i chc臋 w tym robi膰 聽 聽 聽 聽 Co艣 od SB napisa艂em: 聽 To tak jestem nowy na forum pewnie zauwa偶yli艣cie Lecz Jest Ma艂o UBT I chc臋 pom贸c ogarnia膰 UB jestem w tym Do艣wiadczony ,Wi臋c Wypowiadajcie si臋 Do was nale偶y czy dostane si臋 czy nie Pozdrawiam Kwany 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 22 Lipca 2014 #182515 Udost臋pnij Napisano 22 Lipca 2014 Nie spe艂niasz wymaga艅. 聽 Wymagany Admin na jednym z serwer贸w Multi-Head.pl, bez ostrze偶e艅 w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesi臋czny sta偶). 聽 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 22 Lipca 2014 #182516 Udost臋pnij Napisano 22 Lipca 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi