Skocz do zawarto艣ci

[ODRZUCONE]Niby Kr贸tko :D

Go艣膰

Rekomendowane odpowiedzi

Go艣膰 Guest

Nick: Mi Siaczek聽

Data rejestracji na forum: 2014-07-23

Czas sp臋dzony na forum: Bez konta ko艂o miesi膮ca na przegl膮daniu w膮tk贸w.

Do艣wiadczenie w ocenianiu: 9/10

Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: TAK I TO NA WIELU SERWEROWNIACH

By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: NIE

Dlaczego Ty?: Powinienem zosta膰 cz艂onkiem UBT poniewa偶 mam 聽na to predyspozycje, ot贸偶 nie ma zbyt du偶ego czasu na tym oto forum ale s膮dz臋 偶e mog臋 zosta膰 w UBT poniewa偶 mog臋 du偶o czasu sp臋dza膰 na forum, umiem to robi膰 sprawnie i szybko, mo偶na powiedzie膰 偶e AMXBANS nie ma przede mn膮 tajemnic a posty mo偶na nadrobi膰 w mgnieniu oka. Oraz uwa偶am 偶e cz艂onek UBT powinien nie robi膰 b艂臋d贸w a widzia艂em 偶e czasem si臋 to zdarza艂o.聽

Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: ok 10h

Co艣 od siebie: Nazywam si臋 Adrian chodz臋 do 2 liceum w szkole Wojskowej. Poj膮 pasj膮 jest wojsko. By艂o to moje marzenie od dzieci艅stwa i w艂a艣nie si臋 spe艂nia. Poza t膮 pasj膮 lubi臋 gra膰 w pi艂k臋 no偶n膮 i siatkow膮, aktualnie trenuje Muai Thai.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Wymagany Admin na jednym z serwer贸w Multi-Head.pl, bez ostrze偶e艅 w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesi臋czny sta偶).

Zanim sk艂ada si臋 podanie trzeba przeczyta膰 wymagania. A oto jedno z nich.

Odno艣nik do komentarza

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...