Grubaseek Napisano 22 Lipca 2014 #182190 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Nick cheat`era: Szymek Godzina, data zdarzenia: 12:10 23 Lipca 2014 Mapa:de_dust Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): http://speedy.sh/4AtWm/szymek.rar STEAM_ID/IP cheat`era: 80.53.31.60 Nonsteam Uzasadnienie: Ja tu widzę Ewidentnego Aim Key'a... Dla tych którzy maja zamiar napisać że czysty bo nie wiedzą o czym mówię to już tłumaczę AIM KEY- Aimbot ustawiony na określony punkt przeciwnika uruchamiany klawiszem podanym w ustawieniach Ps. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 22 Lipca 2014 #182198 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Ja tutaj nic nie widzę do tego sprawdzałem go jeszcze na serwerze i tak samo nic nie stwierdziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubaseek Napisano 22 Lipca 2014 Autor #182202 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Nick cheat`era: Szymek Godzina, data zdarzenia: 12:10 23 Lipca 2014 Mapa:de_dust Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): http://speedy.sh/4AtWm/szymek.rar STEAM_ID/IP cheat`era: 80.53.31.60 Nonsteam Uzasadnienie: Ja tu widzę Ewidentnego Aim Key'a... Dla tych którzy maja zamiar napisać że czysty bo nie wiedzą o czym mówię to już tłumaczę AIM KEY- Aimbot ustawiony na określony punkt przeciwnika uruchamiany klawiszem podanym w ustawieniach Ps. Pozdrawiam! Chciałem grzecznie zapytać, od czego masz SS'Y ???! To nie boli, a komuś kto grał czysto będzie zależało aby dostać UB! Ps. Przepraszam, źle odpowiedz napisałem nie ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 22 Lipca 2014 #182255 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Ja również nie widzie nic szczególnego w grze. Oprócz jeden akcji 11:55 zabójstwo na fleshu to raczej czysty fart(wcześniej namierzył). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2014 #182363 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Czysto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2014 #182364 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi