Gość Guest Napisano 22 Lipca 2014 #182137 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Znowu mam problem. Czasami gdy biegam z kosą jako ninja nie mam niewidzialności i nie da się tym grać . Jakieś rozwiązania? :c EDIT: Tak przy okazji, może wy się na tym bardziej znacie, mam problem ogólnie z csem - tutaj wklejam link to forum wiaderka, bo nie chce mi się wszystkiego przepisywać http://www.forums.wiaderko.com/problemy-z-cs-1-6-oraz-cs-condition-zero/660854-gdy-zmieniam-cos-w-opcjach-wlaczam-gre-laczy-mi-sie-z-jakims-serwerem.html Proszę o jak najszybszą pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 22 Lipca 2014 #182147 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Z ninją to beka bo Cie obserwowałem i jesteś tak samo niewidzialny jak reszta ninji nie ma że jesteś wyjątkiem i tylko Ciebie widać , a że Ciebie ludzie zabijają to jest normalka . Jak by tobie ninja źle działała to innym tez bo to jest plugin. Dalej ninja może być widoczna jak masz jakąś broń w użyciu np; nawalasz z m4a1. Dalej - Ninja może Ci się zbugować gdy dostaniesz perk platynowa kosa i go wywalisz ( stajesz się widoczny na 1 rundę ) lub Zręczność skoczka/ Moc komandosa i je wywalisz ( zyskujesz podstawową grawitacje [ taka jak na FFA ] ) Myślę że pomogłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2014 #182148 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Aha. Ciekawe Dzieki A z tym na wiaderku - ktos cos wie? :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 22 Lipca 2014 #182151 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Wywal config i ściągnij czysty :* mi podziałało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Del Napisano 22 Lipca 2014 #182157 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 config nie ma nic do gadania z pluginem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2014 #182214 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Mogłeś mieć perk platynową kosę i jak ją dropiesz to jesteś widzialny taki bug Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 22 Lipca 2014 #182418 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 config nie ma nic do gadania z pluginem. nie rozumiem ? o co Ci teraz chodzi , umiesz czytać dokładnie ? problem z ninją opisałem i spytał się czy jakieś rady na wchodzenie na serwer przy każdym przycisku wiec config to jest rozwiązanie bo tam są wszystkie rzeczy umieszczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Del Napisano 22 Lipca 2014 #182479 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 problem z ninją opisałem i spytał się czy jakieś rady na wchodzenie na serwer przy każdym przycisku wiec config to jest rozwiązanie bo tam są wszystkie rzeczy umieszczone Tak potrafie czytać z zrozumieniem. (nawiązałem do problemu serwera). W kwestii cs: Wg opisaniego problemu plik config jest za każdym razem nadpisywany tak żeby powstały bindy. Automatycznie problemem nie może być sam config, tylko coś co powoduje zmiane configu. Wywal autoexec.cfg i daj config.cfg tylko do odczytu (prawy->właściwości->tylko do odczytu) Jeśli to nie rozwiazało problemu - napisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2014 #182579 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Właśnie próbowałem dosłownie wszystkiego - wydaje się że ten skrypt po prostu usuwa autoexec.cfg i userconfig.cfg, potem nadpisuje z tą komendą na łączenie i ustawia jako tylko do odczytu. I ja nie wiem co z tym zrobić. A config.cfg pozostaje nienaruszony. I tak, problemem jest coś co USUWA te pliki i je nadpisuje. Coś nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Del Napisano 23 Lipca 2014 #182583 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 a co z userconfig? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2014 #182616 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 userconfig też się nadpisuje. A mnie cały czas widać na serwie, cokolwiek zrobię w 2 rundzie już mnie widać, nie mam perków ani nic.. Za ciężko się tak gra x_x. Już nie chcę tej klasy, ale reklam też nie chce mi się robić D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 23 Lipca 2014 #182722 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 jakos dzisiaj jak gralem nie bylo cie widać wiec nie wiem o czym piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2014 #180341 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Dobra. Mniejsza o ninje. I tak robie reklamy żeby go zamienić na zabójcę. Ktoś wie może co z tym slowhackiem? ;C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2014 #182789 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Przecież ninja nigdy nie był do końca niewidzialny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2014 #182861 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 DOBRA I TAK JUZ GO ZAMIENILEM NA ZABÓJCĘ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 24 Lipca 2014 #183675 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 zamykam na prośbę autora . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 24 Lipca 2014 #183676 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi