Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]PROBLEM Z NINJA

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest
Napisano

Znowu mam problem. Czasami gdy biegam z kosą jako ninja nie mam niewidzialności i nie da się tym grać :o. Jakieś rozwiązania? :c

EDIT: Tak przy okazji, może wy się na tym bardziej znacie, mam problem ogólnie z csem - tutaj wklejam link to forum wiaderka, bo nie chce mi się wszystkiego przepisywać :D 

http://www.forums.wiaderko.com/problemy-z-cs-1-6-oraz-cs-condition-zero/660854-gdy-zmieniam-cos-w-opcjach-wlaczam-gre-laczy-mi-sie-z-jakims-serwerem.html

Proszę o jak najszybszą pomoc.

Napisano

Z ninją to beka bo Cie obserwowałem i jesteś tak samo niewidzialny jak reszta ninji ;) nie ma że jesteś wyjątkiem i tylko Ciebie widać xD , a że Ciebie ludzie zabijają to jest normalka xD.

Jak by tobie ninja źle działała to innym tez bo to jest plugin.

Dalej ninja może być widoczna jak masz jakąś broń w użyciu np;  nawalasz z m4a1.

Dalej - Ninja może Ci się zbugować gdy dostaniesz perk platynowa kosa i go wywalisz ( stajesz się widoczny na 1 rundę ) lub Zręczność skoczka/ Moc komandosa i je wywalisz ( zyskujesz podstawową grawitacje [ taka jak na FFA ] )

Myślę że pomogłem.

Napisano

config nie ma nic do gadania z pluginem.

-_-  nie rozumiem ? o co Ci teraz chodzi xD , umiesz czytać dokładnie ? problem z ninją opisałem i spytał się czy jakieś rady na wchodzenie na serwer przy każdym przycisku wiec config to jest rozwiązanie bo tam są wszystkie rzeczy umieszczone 

Napisano

problem z ninją opisałem i spytał się czy jakieś rady na wchodzenie na serwer przy każdym przycisku wiec config to jest rozwiązanie bo tam są wszystkie rzeczy umieszczone 

Tak potrafie czytać z zrozumieniem. (nawiązałem do problemu serwera).

W kwestii cs:

Wg opisaniego problemu plik config jest za każdym razem nadpisywany tak żeby powstały bindy.

Automatycznie problemem nie może być sam config, tylko coś co powoduje zmiane configu.

Wywal autoexec.cfg i daj config.cfg tylko do odczytu (prawy->właściwości->tylko do odczytu)

Jeśli to nie rozwiazało problemu - napisz.

Gość Guest
Napisano

Właśnie próbowałem dosłownie wszystkiego - wydaje się że ten skrypt po prostu usuwa autoexec.cfg i userconfig.cfg, potem nadpisuje z tą komendą na łączenie i ustawia jako tylko do odczytu. I ja nie wiem co z tym zrobić. A config.cfg pozostaje nienaruszony.

I tak, problemem jest coś co USUWA te pliki i je nadpisuje. Coś nowego :)

Gość Guest
Napisano

userconfig też się nadpisuje. A mnie cały czas widać na serwie, cokolwiek zrobię w 2 rundzie już mnie widać, nie mam perków ani nic.. Za ciężko się tak gra x_x. Już nie chcę tej klasy, ale reklam też nie chce mi się robić D:

Gość Guest
Napisano

Dobra. Mniejsza o ninje. I tak robie reklamy żeby go zamienić na zabójcę. Ktoś wie może co z tym slowhackiem? ;C

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...