Gość Guest Napisano 21 Lipca 2014 #182036 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Elo Tak rozkminaiłem i pomyślałem że może by było jakby wprowadzono jakąś zniżkę za VIP'a. Oczywiściw VIP'a zakupiłem dlatego się wypowiadam . Ale jakąś wakacyjną promocję warto zastosować w celu zachęcenia graczy do zakupu VIP'a:). Pomyślcie o tym niczego nie narzucam chciałem tylko dać pomysł Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lipca 2014 #182040 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 No bez przesady.. Vip kosztuje grosze.. na miesiąc to jest kwestia odmówienia sobie 3 browarków.. bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 21 Lipca 2014 #182044 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Przed napisaniem tematu powinieneś przejrzeć te stare i zobaczyć, czy nie ma/nie było podobnego. http://multi-head.pl/topic/31146-wakacje/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 21 Lipca 2014 #182045 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi