Gość Guest Napisano 21 Lipca 2014 #181822 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 a wiec.. wyslalem smsa, dostalem kod na premke, haslo, wszystko dobrze az do momentu zmiany mapy - pokazuje mi w konsoli "Invalid password!" i Kicked: Reason: "you have no entry to the server".. kompletnie nie wiem co sie dzieje daje screeny... a chcialem pograc ninja :C jesli da sie cos z tym zrobic (prawdopodobnie cos sie nie skopiowalo, wiec dlatego nie dziala, a moje proby wpisania komendy w konsole nie powiodly sie) to prosze o reset hasla/zmiane premki na inna. prosze o jak najszybsza odpowiedz co mam robic, w miedzyczasie sprobuje cos sam pokombinowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 21 Lipca 2014 #181826 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Musisz wpisać hasło: setinfo _pw haslo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lipca 2014 #181835 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 TAK BARDZO CI DZIEKUJE! DO ZAMKNIECIA <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 21 Lipca 2014 #181836 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 21 Lipca 2014 #181837 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi