Go艣膰 Guest Napisano 21 Lipca 2014 #181511 Udost臋pnij Napisano 21 Lipca 2014 Nick: koziar Wiek: 17 Data rejestracji na forum: 21.07.2014 Czas sp臋dzony na forum: bez wstydu i obciachu 30 minut Do艣wiadczenie w ocenianiu: Ogromneeeee, dow贸d:聽http://blacklisted.pl/profile,koziar1,21261.html (S臋dzia BL ) Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Znajomo艣膰 amxbans 9/10. Tak obs艂ugiwa艂em. By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Nie mia艂em zaszczytu Dlaczego Ty?:聽 Dlaczego ja? Przede wszystkim jestem osob膮 powa偶n膮 i znaj膮ca si臋 na odr贸偶nianiu dobrego "movementa" od odpalonego gracza Jakie jest moje do艣wiadczenie? Ma艂e? Du偶e? B臋d臋 szczery, trudno powiedzie膰. Nie b臋d臋 kolorowa艂, 偶e jestem nieomylny, bo bym sk艂ama艂. Jestem cz艂owiekiem, po prostu ogarniam Zawsze staram si臋 by膰 obiektywny i sprawdza膰 demko pod ka偶dym mo偶liwym k膮tem. W CS'a gram od d艂u偶szego czasu.聽W demkach siedz臋 na co dzie艅.聽Z czasem problem贸w nie mam, na bie偶膮co mog臋 sprawdza膰 zg艂oszenia, pomaga膰 innym.聽Bez 偶adnego problemu umiem pos艂ugiwa膰 si臋 CDP. Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: A mo偶e ile czasu b臋d臋 po艣wi臋ca艂 na forum? Dziennie w granicach 1-3 godzin, przegl膮d demek, ss'贸w. Co艣 od siebie: 聽Ma艂y, pulchniutki, niezdarny nastolatek uganiaj膮cy si臋 za ch艂opczykami ... Odrobina humoru nikomu nie zaszkodzi. Na imi臋 mi Dawid, 17 wiosen za mn膮. Pochodz臋, a zarazem mieszkam w 呕yrardowie (40 km od Warszawy). Na co dzie艅 ucz臋szczam do Liceum bla bla bla o profilu policyjnym. Po 3 latach nauki mo偶na si臋 domy艣li膰, 偶e zamierzam wst膮pi膰 do policji. Szko艂a o owym kierunku jest moim zdaniem ciekawym rozwi膮zaniem, a co wi臋cej niezwykle praktycznym i zapewniaj膮cym dobre zatrudnienie w przysz艂o艣ci. Ni臋 bed臋 Was tak wtajemnicza艂 Mimo nie ma艂ych obowiazk贸w (wspomn臋 o tym w kolejnym podpunkcie) znajduj臋 w swoim 偶yciu czas na rozrywk臋. Do rozrywkowych nastolatk贸w nie nale偶臋, nie lubi臋 przebywa膰 w du偶ym gronie os贸b (nie m贸wi臋 tu o wspo艂pracy, kt贸ra jest podstaw膮 do pe艂nienia tej, a nie innej funkcji). Mam "paczk臋" zgranych przyjaci贸艂 i tak naprawd臋 to mi wystarcza. 聽Interesuje si臋 przede wszystkim muzyk膮, a dok艂adniej jej s艂uchaniem, w wolnym czasi臋 lubi臋 pogrzeba膰 w samochodzie, motorze - Zami艂owanie do motoryzacji Jestem r贸wnie偶 kino maniakiem. Tak, kinomaniakiem, a raczej kino hackerem ze wzgl臋du na to, 偶e do kina mam par臋 km. Z charakteru jestem raczej kulturalny, mi艂y (staram si臋 by膰). Moj膮 wad膮, kt贸rej staram si臋 na wszelkie sposoby pozby膰 jest "nienawi艣膰" do os贸b, kt贸re konkuruj膮 o to samo. Nie lubi臋 rywalizacji. Mo偶na to nazwa膰 p贸艂-wad膮, p贸艂-zalet膮 ze wzgl臋du na dodatkow膮 motywacj臋. W 艣wiecie rzeczywistym problem贸w z r贸wnie艣nikami (z dogadaniem si臋) nie mam. To samo mog臋 powiedzie膰 o 艣wiecie wirtualnym. Do spraw podchodz臋 raczej z dystansem co stawia mnie w bardzo dobrej sytuacji. Dla wielu os贸b jestem wzorem do na艣ladowania (m贸wi臋 tu o m艂odszych bratach ciotecznych, kole偶ankach), dla wielu osob膮, kt贸ra demoralizuje (nauczyciele, rodzice ?!), a dla wielu jestem typowym buntownikiem przechodz膮cym okres dojrzewania (?!). Problem贸w z na艂ogami nie mam, pij臋 jak jest okazja 聽 Mimo i偶 jestem 艣wie偶ym forumowiczem i podanie 艣wiadczy o moim zaanga偶owaniu w 偶ycie sieci nalega艂bym na zastanowienie si臋 nad podaniem i moj膮 kandydatur膮. Sie膰 stara si臋 by膰 profesjonalna, dlatego te偶 takie osoby powinny znajdowa膰 si臋 w szeregach wszystkich rang. Mam nadziej臋, 偶e jestem w stanie przekaza膰 wiele umiej臋tno艣ci i podzieli膰 si臋 do艣wiadczeniem z obecnymi cz艂onkami UnBan Team'u. Moim dowodem na to, 偶e nie jestem dzieciakiem, kt贸ry leci na rangi i, 偶e mog膮 by膰 ze mn膮 problemy jest ranga S臋dziego na znanym portalu blacklisted.pl, kt贸ra jednak o czym艣 艣wiadczy 聽 Licz臋 na pozytywne rozpatrzenie zg艂oszenia, Pozdrawiam! 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Lipca 2014 #181515 Udost臋pnij Napisano 21 Lipca 2014 Wymagany Admin na jednym z serwer贸w Multi-Head.pl, bez ostrze偶e艅 w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesi臋czny sta偶). 聽 聽 聽 聽 聽 Zanim sk艂ada si臋 podanie trzeba przeczyta膰 wymagania. A oto jedno z nich. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Lipca 2014 #181516 Udost臋pnij Napisano 21 Lipca 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi