Gość Guest Napisano 21 Lipca 2014 #181480 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Witam wchodząc wczoraj na serwer po krótkiej przerwie wcale go nie poznałem,aż takie zmiany nastąpiły czy potrzebnie ? raczej nie.Według mnie jak serwer który został postawiony na nowo,został dobrze postawiony z między innymi tymi pluginami. 1.Spadochron-Nie wiem po co został usunięty nikomu nie przeszkadzał,a teraz kilkakrotnie ludzie pytają mnie na serwerze (czy zostanie przywrócony spadochron). 2.Runda-Trwa 2min na kosy ? to troche przesada żeby na rozgrzewce czekać całą runde jak się przegra odrazu (a z kosy to nie problem),jak sama nazwa mówi to jest tylko rozgrzewka. 3.Mapki-Na serwerze jest 8 map dodanych które lecą w kółko,po czasie robi się to denne,czy to nie za mało map jak na serwer FFA ? 4.Podnoszenie z ziemi HE,SG,FB-Kolejne moje pytanie w czym to przeszkadzało że został plugin usunięty ? Proszę się szczerze wypowiadać kto jest za przywróceniem któryś z tych pluginów lub jakie zmiany powinny nastąpić.Jeżeli H@ z góry założy że żadne zmiany nie nastąpią to niech chociaż da wypowiedzieć swoją opinie,graczą co im pasuje a co nie,bo to oni grają na tym serwerze codziennie,a z tego co zauważyłem dużo stałych bywalców straciliśmy.Może to da Czerwonym do myślenia. Teraz Serwer Wygląda Jak 'Setki' Innych Dziękuje I Pozdro Reptile ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lipca 2014 #181488 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 1 PKT. - Spadochron fajnie by było dodać, racja że nikomu to nie przeszkadzało. 2 PKT. - Runda mi się podoba na kosy dla mnie może zostać tylko żeby czas skrócić 3 PKT. - Mapki trzeba dodać bo to jest smieszne tyle osób gra a tylko 8 mapek w tym dd2, inferno itp... 4 PKT. - Tu się nie wypowiadam bo mi to obojętne Mimo tego i tak pograłbym na starym multi-headowskim FFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 21 Lipca 2014 #181492 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Zgadzam się z Reptile spadochron powinien być przywrócony,reszta może byc, co do mapek proponowała bym zrobić głosowanie na mapy które później będą na serwerze np dajemy propozycje map cs prodigy de_hell de_rats_1337 załóżmy że już taka mapa została wytypowana i dostaje się do głosowania, później już można się domyślić, H@ Działać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Lipca 2014 #181494 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 http://multi-head.pl/topic/35184-serwer-ffa-reaktywacja/ proszę państwa zapraszam do tego tematu. Tam możecie wylewać swoje żale. W dodatku w tamtym temacie H@ rozważa wszystkie propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Lipca 2014 #181518 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi