preson Napisano 8 Lutego 2016 #395381 Udost臋pnij Napisano 8 Lutego 2016 Imi臋:聽Kacper. Wiek:聽19. Kontakt [steam/Gadu-Gadu]:聽http://steamcommunity.com/id/nikosdesign/ Sta偶 na forum:聽2-3 lata. Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji:聽Zdarzy艂o si臋 by膰 redaktorem raz czy dwa. Twoje osi膮gni臋cia na forum聽Multi-Head.pl:聽Vip, grafik, opiekun serwera, admin serwera. Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]:聽7/10 - nikt nie jest idealny. Ilo艣膰 wolnego czasu na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej:聽Nie jestem w stanie tego stwierdzi膰. Na pewno b臋d膮 si臋 pojawia艂y w tygodniu jakie艣 wywiady, ale mimo wszystko moim priorytetem jest powr贸t gazetki. Przyk艂adowy wywiad (najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie):聽Wywiad z Sylwi膮, opiekunem COD 80K.聽Dodam jeszcze, 偶e mam zamiar wr贸ci膰 z od艣wie偶on膮 wersj膮 gazetki聽 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]-------------------------------------------------------------[/align] 聽 [align=center]Wywiad z @Sylwia^^[/align] 聽 [align=center]-------------------------------------------------------------[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Historia:[/align] 聽 [align=center]NikoS[/align] 聽 [align=center]Sylwia^^[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Cze艣膰 Sylwia, mi艂o 偶e si臋 zgodzi艂a艣 na ten wywiad.[/align] 聽 [align=center]Mi jest r贸wnie偶 mi艂o.[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Zacznijmy od podstaw, przedstaw si臋 nam aby ka偶da osoba na forum, mog艂a Ci臋 pozna膰.[/align] 聽 [align=center]Jestem Sylwia, mam 17 lat posiadam na forum 3 rangi s膮 to: UBT, Opiekun Serwera i Admin serwera.聽Przebywam czasem na ts, jestem osob膮 niekonfliktow膮.[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Sk膮d pochodzisz? Ucz臋szczasz do szko艂y? A mo偶e pracujesz?[/align] 聽 [align=center]Pochodz臋 z Makowisk jest to niewielka wioska na Podkarpaciu, ucz臋szczam do szko艂y aktualnie do 3 gimnazjum, dlatego 偶e posz艂am o rok p贸藕niej do podstaw贸wki ni偶 m贸j rocznik wi臋c chodz臋 z rocznikiem 2000 do klasy.[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Powiedz nam, jakie s膮 Twoje zainteresowania?[/align] 聽 [align=center]Interesuje si臋 motoryzacj膮, aktualnie nie posiadam mojego wymarzonego cude艅ka (Motocykla) ale kto wie, mo偶e ju偶 nied艂ugo b臋d臋 mie膰 r贸wnie偶 interesuje si臋 muzyk膮, jak i gr膮 w Counter- Strike 1.6.[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Masz ju偶 sw贸j wymarzony motocykl? Mo偶esz podes艂a膰 jakie艣 zdj臋cie.[/align] 聽 [align=center]Jest to Kawasaki H2r cude艅ko *.*[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center][/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Musz臋 przyzna膰, niez艂a bestia. Wspomnia艂a艣, 偶e interesujesz si臋 muzyk膮, tworzysz co艣 w艂asnego?[/align] 聽 [align=center]Nie mam a偶 takiego tw贸rczego talentu ale pod艣piewuje sobie piosenki artyst贸w.[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Kto wie, mo偶e masz jaki艣 ukryty talent.聽Powiedz nam, jeste艣 z kim艣 w zwi膮zku? Czy mo偶e singielka?[/align] 聽 [align=center]Jestem singielk膮 ale kto wie, mo偶e los si臋 do mnie u艣miechnie.聽Od 11 miesi臋cy jestem sama poniewa偶 nie wi膮za艂am si臋 w zwi膮zki, ale co艣 planuje bo powiem skrycie, zakocha艂am si臋.[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Wa偶ne, 偶eby si臋 nie poddawa膰 i walczy膰 o to co si臋 kocha! Jakie masz plany na przysz艂o艣膰?[/align] 聽 [align=center]Na przysz艂o艣膰 planuje mie膰 kochaj膮c膮 rodzine, dom i prac臋 a skryte marzenie to zwiedzi膰 najciekawsze miejsca na ziemi z ukochan膮 osob膮.[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Marzenie warte spe艂nienia. Opowiedz nam teraz, jak si臋 znalaz艂a艣 na Multi-Head?[/align] 聽 [align=center]Ca艂kiem przypadkowo, szuka艂am dobrej, ogarni臋tej serwerowni/sieci poniewa偶 ta na kt贸rej by艂am wcze艣niej upad艂a.[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Wolny czas sp臋dzasz naprzaj膮c na serwerach Multi-Head czy nie tylko?[/align] 聽 [align=center]R贸偶nie to bywa raz jestem z przyjaci贸艂mi a raz siedz臋 i gram nabijaj膮c fragi i godzinki聽 [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Masz jaki艣 sw贸j ulubiony film? Muzyk臋? Ksi膮偶k臋?[/align] 聽 [align=center]Trafi艂e艣 w sendo moja ulubiona ksi膮偶ka to "Szeptem", a film to "Trzy metry nad niebem", w muzyce gustuj臋 jak ka偶dy chyba to, co mi wpadnie w ucho.[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Trzy metry nad niebem, sam za nim przepadam.聽Masz jakie艣 motto, na kt贸rym si臋 opierasz?[/align] 聽 [align=center]Tak posiadam "Bo czasem trzeba zamkn膮膰 oczy, by zobaczy膰 to co niewidoczne..."[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Masz 3 rangi - UBT, Opiekun COD 80K oraz Admin ODD2 - nie jest Ci ci臋偶ko po艂膮czy膰 swoje 偶ycie prywatne z obowi膮zkami na forum?[/align] 聽 [align=center]Sama si臋 dziwie, 偶e jako艣 daj臋 rad臋 ale trudno艣ci za du偶ych nie mam bo ucz臋 si臋 do艣膰 dobrze. Jak s艂ucham nauczyciela na lekcji to pami臋tam do艣膰 du偶o poniewa偶 jestem osob膮, kt贸ra zapami臋tuje podczas gdy s艂ucha wi臋c radz臋 sobie. Je艣li chodzi o 偶ycie prywatne moi przyjaciele toleruj膮 to, 偶e gram w Cs i wiedz膮, 偶e jest to dla mnie wa偶ne bo jak, niekt贸rym wiadomo gram ponad 6 lat.[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Z kim masz najlepszy kontakt na forum?[/align] 聽 [align=center]Z Madzi膮 (Danke) jak i z Michasiem.[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]A jak z Twoim serwerem? W jakiej jest formie? Masz mo偶e jakie艣 plany wobec niego?[/align] 聽 [align=center]Plan贸w by艂o du偶o i s膮 one zrealizowane, pozosta艂y jeszcze nowe piosenki na serwer i b臋dzie dobrze. Z moim serwerem jest dobrze nie ma ju偶 crash贸w i w tym chcia艂abym podzi臋kowa膰 Michasiowi bo w trudnych chwilach by艂 i pomaga艂 mi z serwerem.[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Jeszcze kilka takich kr贸tszych pyta艅 i ko艅czymy.[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Ulubione danie?[/align] 聽 [align=center]Sa艂atka owocowa.[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Ulubiony nap贸j?[/align] 聽 [align=center]Sok pomara艅czowy.[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]A my艣la艂em, 偶e w贸deczka ^^[/align] 聽 [align=center]Blee jak w贸dka to tylko smakowa o nazwie "Barma艅ska"聽 [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Ulubiony sport?[/align] 聽 [align=center]Pi艂ka no偶na.[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]W takim razie ulubiony klub?[/align] 聽 [align=center]Legia Warszawa.[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Chodzisz na mecze?[/align] 聽 [align=center]Nie mieszkam w Warszawie ale by艂am na stadionie narodowym聽 [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Zapodaj swoje 2-3 ulubione piosenki.[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center][media] [/media][/align]聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center][media] [/media][/align]聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center][media] [/media][/align]聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Dobra, masz swoj膮 chwil臋, chcesz kogo艣 pozdrowi膰?[/align] 聽 [align=center]Chcia艂abym pozdrowi膰 Lube, Michasia, Danke, Augusta, Anie, Mala, Aquaxa wszystkich cz艂onk贸w UBT, moich Admin贸w tych co s膮 i byli jak i r贸wnie偶 wszystkich z Only DD2 #2[/align] 聽 [align=center]Oraz wszystkich u偶ytkownik贸w MH聽 [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Jeszcze raz dzi臋kuj臋, 偶e da艂a艣 si臋 nam贸wi膰 na wywiad. 呕ycz臋 Ci wszystkiego dobrego i 偶eby Twoja ukryta mi艂o艣膰 odwzajemnia艂a to uczucie.[/align] 聽 [align=center]Dzi臋kuje za wybranie mnie do wywiadu. 呕ycz臋 Ci udanego dnia.[/align] 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 8 Lutego 2016 #395391 Udost臋pnij Napisano 8 Lutego 2016 Kr贸tki, porz膮dny wywiadzik. 聽 Masz moje Tak. 聽 + Stylistyka. 聽 + Fajny wywiad. 聽 + Og贸lnie podoba mi si臋 wszystko. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 8 Lutego 2016 #395398 Udost臋pnij Napisano 8 Lutego 2016 Jestem na tak . 聽 -Dobry Grafik, 聽 -Posty, Sta偶 na forum, 聽 -Pomocny, 聽 -Fajny, kr贸tki wywiad. 聽 聽 聽 Idealny kandydat na to stanowisko 聽 聽 聽 ====================== 聽 Pozdrawiam, @Gargulec 聽 ====================== 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia^^ Napisano 8 Lutego 2016 #395402 Udost臋pnij Napisano 8 Lutego 2016 Mi艂o udziela艂o mi si臋 Tobie wywiadu. Jestem na Tak 聽 + Wie co robi 聽 + Ogarni臋ty 聽 + Kulturalny聽 聽 + Pomocny 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 8 Lutego 2016 #391679 Udost臋pnij Napisano 8 Lutego 2016 Zna si臋 na rzeczy ortografia + stylistyka + fajnie sie czyta jestem na tak. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 8 Lutego 2016 #395409 Udost臋pnij Napisano 8 Lutego 2016 na tak 聽 - ogarniety 聽 - do艣wiadczony 聽 - fajny wywiadzik Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽neutron Napisano 8 Lutego 2016 #395415 Udost臋pnij Napisano 8 Lutego 2016 Dopatrzy艂em si臋 jednego b艂臋du, "przed ni偶 przecinek zjad艂e艣" smacznego! 聽 Wywiad ca艂kiem ciekawy, chod藕 nie powala. 聽 Masz moje tak.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 8 Lutego 2016 #395420 Udost臋pnij Napisano 8 Lutego 2016 A ja zaszalej臋 聽 聽 聽 聽 聽 Kojarzysz mis si臋 z osoba mi艂膮 , taka dobr膮 dusz膮 -nie wiem dlaczego. Nie ma z Tob膮 problem贸w, na dzia艂ach og贸lnych nie widzia艂em skarg i chyba wywi膮zujesz si臋 ze swojej pracy bardzo dobrze, co przemawia za Twoj膮 kandydatur膮 聽 聽 聽 Podanie: 聽 Wywiad do艣膰 ciekawy, ale kr贸tki. Brakuje mi tu wi臋kszej ingerencji w osobowo艣膰, do艣wiadcze艅 czy plan贸w na przysz艂o艣膰 - by艣my mogli si臋 dowiedzie膰 czego艣 takiego, co ci臋偶ko uzyska膰 od rozm贸wcy... tak膮 nutk臋 nacisku (ale mi艂ego) Nie powiem, trochu wci膮ga i niez艂a aran偶acja... to na plus:) 聽 聽 聽 Styl, interpunkcja, ortografia? Radzisz sobie 聽 聽 聽 Nie wspominasz nic o recenzjach i artyku艂ach... m贸wisz o wywiadach i gazetce... ok - mi si臋 to podoba, bo trzeba kogo艣 kto dobrze zajmie si臋 tymi dzia艂ami, proponowa艂bym jednak wrzuci膰 gazetk臋, poka偶 jaki masz plan - daj nam przyk艂ad 聽 聽 聽 Za wywiad: NEUTRALNIE 聽 Za podej艣cie i plany: na TAK 聽 聽 聽 U mnie masz (tak jak wychodni 艣rednia z dw贸ch wy偶ej)聽TAK , jednak mi艂o by by艂o zobaczy膰 zwiastun gazetki :-) 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 8 Lutego 2016 Autor #395414 Udost臋pnij Napisano 8 Lutego 2016 Gazetk臋 mam zamiar zrobi膰 w formie graficznej. Przyk艂ad z innej sieci: 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Oczywi艣cie nasza b臋dzie lepsza, 艂adniejsza i bardziej dopracowana(by膰 mo偶e zakodowana). 聽 My艣l臋, 偶e do 2-3 tygodni pojawi si臋 pierwsze wydanie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 8 Lutego 2016 #395425 Udost臋pnij Napisano 8 Lutego 2016 Ja r贸wnie偶 jestem na tak, wywiad kr贸tki, ale dobry, bez wi臋kszych b艂臋d贸w, szczeg贸艂owy, mo偶na si臋 co nieco dowiedzie膰 o osobie, z kt贸r膮 przeprowadzi艂e艣 wywiad. 聽 聽 聽 Powodzenia. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 8 Lutego 2016 #338052 Udost臋pnij Napisano 8 Lutego 2016 Jestem na TAK, ortografia, starasz si臋, tylko nie odejd藕 tak szybko. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 8 Lutego 2016 #395470 Udost臋pnij Napisano 8 Lutego 2016 Ogarni臋ty, na forum jest ju偶 d艂ugo, wywiad nie najgorszy tylko bra膰! 聽 Na TAK 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 8 Lutego 2016 #395512 Udost臋pnij Napisano 8 Lutego 2016 Ortograficznie dobrze, kilka b艂臋d贸w "interpunkcyjnych". Og贸lnie wywiad normalny, bez sza艂u. Du偶y + za to, 偶e chcesz wskrzesi膰 gazetk臋. Jestem na tak, powodzenia. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 9 Lutego 2016 #395691 Udost臋pnij Napisano 9 Lutego 2016 Gratulacje. Witamy w redakcji 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 9 Lutego 2016 #395692 Udost臋pnij Napisano 9 Lutego 2016 聽 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi