Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Skarga na tiblu

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Data i godzina zdarzenia: 19 lipca, ok. 10:45

Nick admina/gracza, który zawinił: tiblu, jakoś tak.

Dowody: 

===============================================

[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ mh.mybans.eu

[AMXBans] Powod: 'ping'

[AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut'

[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:92605910'

[AMXBans] Twoje IP: '77.252.168.204'

[AMXBans] ========================================

http://zapodaj.net/7ea79ada8a3bd.bmp.html

Świadkowie: Logi serwera potwierdzą że nie miałem pingu powyżej 60 a admin świadomie mnie zbanował.

Uzasadnienie: Gracz chyba nie powinien mieć admina skoro banuje za byle co. Wszedłem w z nim w dyskusje, a z tego co wiem "admin powinień rozwiązywać sprawy bez wchodzenia w dyskusję z innymi graczami" (coś takiego, tak czy siak, chodzi o to że  admin powinień być konsekwentny a nie wchodzić w dyskusje z graczami), to skutkuje przynajmniej upomnieniem słownym, druga sprawa, admin spamuje admin say, wielokrotnie spamował bindem KULTURA jak by nie mógł napisać jeden raz, z tego co wiem (nie wiem czy tutaj tak jest) admin raczej nie powinien pisać "Cheaterów zgłaszamy na U@" na admin sayu, poniewaz to jednak uświadamia cheaterom którzy obecenie byli na serwerze że aima/wh trzeba wyłączyć albo wyjść z serwera, i przez to cheater wejdzie drugi raz na serwer i będzie dalej oszukiwał, trzecia sprawa, zbanował mnie po tym jak wszedłem w nim dyskusje że nie ma prawa mnie zbanować bez żadnego dowodu, po czym zbanował mnie na 5 minut  za ping mimo iż ping miałem 30-40, po czym po banie napisał chamsko na chacie "I co nie moge?".

Gość Guest

Logi serwera pokazują raczej ping gracza i wszystkie informacje ? Po za tym na serwerze jest plugin umożliwiający kickowanie za ping tak? Więc dlaczego admin mnie zbanowal ? -.-

Gość Guest

Witam tutaj mam parę screen z tej rozmowy z graczem i pozwolę je sobie wrzucić :)

http://www36.zippyshare.com/v/62030143/file.html

PO 1 Ping ci podskoczył z 3 razy powyżej 100 więc cię zbanowałem a poza tym pisałem KULTURA to i tak się nie ogarniałeś.

PO 2 Cheaty U@  nie mogę pisać? skoro niektórzy gracze nie wiedzą o tej komendzie a poza tym byłem na spec i mogłem tak pisać bo cały czas oglądałem sobie graczy :)

Pozdrawiam TiBlU

Gość Guest

Dobrze skoro podskoczył mi ping prosze o ssy, po za tym nagły wskok pingu do 100 na czas 1 sekundy to taki wielki problem ? Dobrze, teraz nie ździwcie sie spamem jaki zrobie jak komuś wskoczy ping do 100. No i teraz powiedz co te twoje ssy udawadniaja? Tylko że wszedłeś ze mną w dyskuje, i zbanowałeś mnie bez powodu. To co ? gracz teraz nie może mówić że ma aima i wh ? No ciekawe, zrobie binda który jest uzywany przy odpalenio hook v1 jak się nie myle, zobaczysz wiadomość też dasz mi bana ?

Gość Guest

tiblu, teraz napisałem Ci że masz go banować bo mnie obraził, Ty nic nie zrobiłeś, nawet kultury nie napisałeś, i czego Ty sie dalej bronisz?

Gość Guest

Jak to niby mam zrobić ? Po za tym, czy to wielki problem jak skoczy mi ping do 100 na sekundę?  To chyba admin powinien mieć dowód że skoczył mi ping i On powinien robić ssy przy każdym banie a nie ja, ja nie byłem w stanie zrobić ss w trakcie bana i zobaczyć mój ping, myslisz troche? Po za tym jest HPK więc ban niesłuszny, brońcie Go dalej.

Gość Guest

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...