Gość Guest Napisano 19 Lipca 2014 #180592 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Data i godzina zdarzenia: 19-07-2014 - 7/8 Nad ranem. Nick admina/gracza, który zawinił: `ZoQu.!. Dowody: AmxBans. Świadkowie: Ludzie na serwerze, ale chyba tutaj świadkowie nie są potrzebni. Uzasadnienie: Więc tak, wszedłem na serwer rano przed 8 i grałem, i w którymś momencie zauwazyłem ze `ZoQu!. postawił mine w przejsciu na mapię De_Nuke, zdziwiło mnie to bo na innych serwerach jest to zakazane, nie znam regulaminu bo mam mały staż na tej serwerwoni, tak więc napisałem " Stawiasz miny w przejsciu" I ktoś tam napisał ze można i po chwili ` ZoQu.!. wypowiedział się i napisał " Pierw przeczytaj regulamin a nie mnie pouczasz ... " Coś w tym stylu, anyway. Więc moje wielkie zdziwinie i napisałem " haha, co za serwer " To było pytanie i patrze po chwili ban, za to ze go pouczam, gdy dostałem bana zostałem obrazany przez danego gracza, ale on dostał tylko ostrzezenie, a ja od razu bana? To jest nie fair w obec innych graczy. Też nie jest idealnym adminem, widzi ze ktoś gra dobrze, są skargi na niego on sobie nic z tego nie robi, lecz gdy zostanie zabity przez danego gracza, to nawet nie zejdzie na spec i nie popatrzy tylko on jest pewny i od razu banuje gdy Gra, Obowiązkiem admina jest ogarnięcia serwera i dawac jakiś przyklad, moim zdaniem on powinien dostać ostrzezenie, wiem będziecie pisać ze " Po co skarga? Nie mogłem przeczekać az minie ban? " Nie nie mogłem ponieważ takie akcje zdazały sie nie pierwszy raz. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin `ZoQu.!. [AMXBans] There are 4 minutes and 36 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : ~ Patrioci # kunn? [AMXBans] Reason : ' Przeczytaj regulamin a nie mnie uczysz. ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 59358545 ' [AMXBans] Your IP : ' 2.102.66.137 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2014 #180593 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Po pierwsze napisales to nie jeden raz tylko z trzy razy a potem sie kłociles z jakims graczem o miny, twoim obowiązkiem jest znac regulamin i sie do niego stosowac.Ty chyba smieszny jestes zszedlem na specta patrząc na czitera z aimem a potem na tego drugiego. Więc chociaż nie kłam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2014 #180594 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Chłopie nie oszmieszaj się, mam ci pokazać ss'y? Myslisz ze ja jakiś jestem głupi? Nie kłociłem się, tylko napisałem 2 zdania, 3 zresztą to nie ważne, lecz nikogo nie obrazałem moje ostatnie zdanie to " haha, co za serwer " Więc mi nie kłam tutaj. Zaraz wrzucę parę linków i zobaczymy czy z chodzisz na specta, widziałem to i nie jesteś aż taki dziecinny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 19 Lipca 2014 #180614 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Pokaż dowody na to że jakiś gracz Cię obrażał. Tutaj masz regulamin min:1.http://multi-head.pl/topic/23376-regulamin-min-mapy-de/ 2.http://multi-head.pl/topic/23580-regulamin-min-mapy-cs/ /@down. "To było pytanie i patrze po chwili ban, za to ze go pouczam, gdy dostałem bana zostałem obrazany przez danego gracza, ale on dostał tylko ostrzezenie, a ja od razu bana? To jest nie fair w obec innych graczy." Doczytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2014 #180826 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Regulamin admina sie kłania Pos 4. Admini dokumentują (dema, screenshoty, logi) wykroczenia graczy, którym należy się Ban na dłużej niż 30h wiec nie musi być dowodu. ~ Patrioci # Skunn? Dostałeś bana na 5 min i skarga -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 20 Lipca 2014 #181080 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Admin zna lepiej regulamin serwera niż ty wiec nie powinieneś go pouczać ,ani pisać zbędnych komentarzy typu "haha co za serwer" .Bana dostałeś na 5 min aby zapoznać się z regulaminem , jest to ban na 5 minut admin nie ma obowiązku dokumentować takich banów wiec nie dowiemy się na 100% co tam się wydarzyło .Nie widzę tutaj winy admina . A ty jako gracz zapoznaj się z regulaminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 20 Lipca 2014 #181081 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi