Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Skarga na ` ZoQu.!. :)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest
Napisano

Data i godzina zdarzenia: 19-07-2014 - 7/8 Nad ranem.

Nick admina/gracza, który zawinił: `ZoQu.!.

Dowody: AmxBans.

Świadkowie: Ludzie na serwerze, ale chyba tutaj świadkowie nie są potrzebni.

Uzasadnienie: Więc tak, wszedłem na serwer rano przed 8 i grałem, i w którymś momencie zauwazyłem ze `ZoQu!. postawił mine w przejsciu na mapię De_Nuke, zdziwiło mnie to bo na innych serwerach jest to zakazane, nie znam regulaminu bo mam mały staż na tej serwerwoni, tak więc napisałem " Stawiasz miny w przejsciu" I ktoś tam napisał ze można i po chwili ` ZoQu.!. wypowiedział się i napisał " Pierw przeczytaj regulamin a nie mnie pouczasz ... " Coś w tym stylu, anyway. Więc moje wielkie zdziwinie i napisałem " haha, co za serwer " To było pytanie i patrze po chwili ban, za to ze go pouczam, gdy dostałem bana zostałem obrazany przez danego gracza, ale on dostał tylko ostrzezenie, a ja od razu bana? To jest nie fair w obec innych graczy. Też nie jest idealnym adminem, widzi ze ktoś gra dobrze, są skargi na niego on sobie nic z tego nie robi, lecz gdy zostanie zabity przez danego gracza, to nawet nie zejdzie na spec i nie popatrzy tylko on jest pewny i od razu banuje gdy Gra, Obowiązkiem admina jest ogarnięcia serwera i dawac jakiś przyklad, moim zdaniem on powinien dostać ostrzezenie, wiem będziecie pisać ze " Po co skarga? Nie mogłem przeczekać az minie ban? " Nie nie mogłem ponieważ takie akcje zdazały sie nie pierwszy raz.

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin `ZoQu.!.

[AMXBans] There are 4 minutes and 36 seconds left of your ban.

[AMXBans] Banned Nickname : ~ Patrioci # kunn?

[AMXBans] Reason : ' Przeczytaj regulamin a nie mnie uczysz. '

[AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/

[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 59358545 '

[AMXBans] Your IP : ' 2.102.66.137 '

[AMXBans] ===============================================

Gość Guest
Napisano

Po pierwsze napisales to nie jeden raz tylko z trzy razy a potem sie kłociles z jakims graczem o miny, twoim obowiązkiem jest znac regulamin i sie do niego stosowac.Ty chyba smieszny jestes zszedlem na specta patrząc na czitera z aimem a potem na tego drugiego. Więc chociaż nie kłam.

Gość Guest
Napisano

Chłopie nie oszmieszaj się, mam ci pokazać ss'y? Myslisz ze ja jakiś jestem głupi? Nie kłociłem się, tylko napisałem 2 zdania, 3 zresztą to nie ważne, lecz nikogo nie obrazałem moje ostatnie zdanie to " haha, co za serwer " Więc mi nie kłam tutaj. Zaraz wrzucę parę linków i zobaczymy czy z chodzisz na specta, widziałem to i nie jesteś aż taki dziecinny.

Napisano

Pokaż dowody na to że jakiś gracz Cię obrażał.

Tutaj masz regulamin min:1.http://multi-head.pl/topic/23376-regulamin-min-mapy-de/

2.http://multi-head.pl/topic/23580-regulamin-min-mapy-cs/

/@down.

"To było pytanie i patrze po chwili ban, za to ze go pouczam, gdy dostałem bana zostałem obrazany przez danego gracza, ale on dostał tylko ostrzezenie, a ja od razu bana? To jest nie fair w obec innych graczy." Doczytaj.

Gość Guest
Napisano

Regulamin admina sie kłania  Pos  :P

4. Admini dokumentują (dema, screenshoty, logi) wykroczenia graczy, którym należy się Ban na dłużej niż 30h

wiec nie musi być dowodu.

~ Patrioci # Skunn?

Dostałeś bana na 5 min i skarga -.-

Napisano

Admin zna lepiej regulamin serwera niż ty wiec nie powinieneś go pouczać ,ani pisać zbędnych komentarzy typu "haha co za serwer" .Bana dostałeś na 5 min aby zapoznać się z regulaminem , jest to ban na 5 minut admin nie ma obowiązku dokumentować takich banów wiec nie dowiemy się na 100% co tam się wydarzyło .Nie widzę tutaj winy admina . A ty jako gracz zapoznaj się z regulaminem.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...