Gość Guest Napisano 18 Lipca 2014 #180158 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Witam, nie wiem czy w dobrym dziale napisałem , jeśli nie proszę o przeniesienie tematu. Mój ów problem polega na tym że kupilem Vipa na 30 dni na serwerze only dd2 dodalem nick haslo itp itd, wpisuje w konsoli setinfo _pw "moje haslo" oraz zatwierdzam, jednakże to nie działa bo gdy chcę wejść na serwer wyskakuje okienko * Invalid Password! Kicked :"You have no entry to the server..."... zaznaczam że hasło jest takie jak wpisałem na stronie MultiHead przy kupnie vipa. Proszę o szybką pomoc. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 18 Lipca 2014 #180170 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Wpisujesz hasło bez cudzysłowów? setinfo _pw mojehaslo Tak to musi wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2014 #180173 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 setinfo _pw haslo setinfo _pw "haslo" setinfo_ pw haslo setinfo_ pw "haslo" wszystkiego probowałem i dalej nic. Nie mogę dodać tego vipa na steam sobie czy muszę wpisywać to hasło??. Bo próbowałem i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 18 Lipca 2014 #180180 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Skontaktuj sie z kimś z Administracji . Być może źle nick wpisałeś ,bo zazwyczaj o to chodzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 18 Lipca 2014 #180181 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Zwróć jeszcze uwagę na Wielkość liter. Jak nic nie dasz rady zrobić to zgłoś się do kogoś z H@/S@/OP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2014 #180244 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 wpisz setinfo "_pw" "twoje haslo wpisz tutaj" pamietaj o cudzyslowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Lipca 2014 #180257 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 W razie dalszym problemów zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Lipca 2014 #180258 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi