Gość Guest Napisano 17 Lipca 2014 #180030 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Twój nick podczas gry: m4teks Godzina, data zdarzenia: 16.07.2014 godzina 21:56 (mniej wiecej) Mapa: de_inferno STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Zrobiono mi SSy, ale znalazlem je w dziwnym formacie (tu SSy http://speedy.sh/ecugY/ssy.zip ) nie wiem dlaczego w takim formacie mi sie zapisaly i dlaczego, ale gram tu od okolo 2 tygodni i bardzo fajnie sie gralo do czasu. Prosze o pozytywne rozpatrzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 17 Lipca 2014 #180034 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Na naszym serwerze screeny są robione automatycznie w formacie tga i masz w takim formacie je wstawić. Masz 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2014 #180036 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Na naszym serwerze screeny są robione automatycznie w formacie tga i masz w takim formacie je wstawić. Masz 24h. Nie no nie mam sily -,-. Jak mam wam pokazac inaczej, ze ssy mam w takim formacie... Sam nie wiem dlaczego tak sie porobilo z tym rozszerzeniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Lipca 2014 #180066 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Samo się nie porobiło, bo nasz serwer robi ss'y w formacie tga i wrzucenie tych właśnie zdjęć jest jedyną szansą na otrzymanie UB. Masz 24h od momentu zbanowania, później zostaje już tylko 100 reklam (jednorazowa szansa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 18 Lipca 2014 #180511 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Niestety nie ma ss'ow. Tak więc jedyną opcja na Ub to 100 reklam własnoręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 18 Lipca 2014 #180512 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi